Viešas paskelbimas dėl negalėjimo vykdyti įsipareigojimų ir atsiskaityti su kreditoriais


Alytus, Lietuvos Respublika, 2010-12-21 11:58 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- AB „ALT investicijos“, kodas 149519891, buveinės adresas Miškininkų g. 17, LT-62200, Alytus, Lietuvos Respublika.

Kaip buvo informuota 2010 m. gruodžio 7 d. pranešime apie esminį įvykį, Bendrovė išanalizavo ir įvertino susidariusią situaciją. Bendrovė neturi nei turto, nei pajamų, o tolesnės veiklos vykdymui realių perspektyvų nėra. Todėl jokių galimybių atsiskaityti su Bendrovės kreditoriais nėra, taip pat nėra galimybės sumokėti už suteiktas paslaugas, grąžinti Bendrovei suteiktus kreditus. Bendrovė yra nemoki ir jokių finansinių galimybių atsiskaityti su kreditoriais ir įvykdyti savo įsipareigojimus kreditoriams neturi ir neturės. Atsižvelgiant į tai, informuojame, kad Bendrovė negali ir negalės atsiskaityti su kreditoriais bei įvykdyti įsipareigojimų savo kreditoriams ir neketina jų vykdyti.

Pateikiame neaudituotų tarpinių finansinių ataskaitų rinkinį už laikotarpį nuo 2010 m. sausio 1 d. iki gruodžio 15 d. Šią informaciją galima rasti Bendrovės tinklapyje http://www.alt-invest.lt/lt/investuotojams/ataskaitos/

Papildomą informaciją teikia generalinis direktorius Vytautas Junevičius, tel. (8 315) 57243.

 

AB „ALT investicijos“

Generalinis direktorius

Vytautas Junevičius

 


Attachments

alt investicijos fin.atskaitomybe 2010 1 -12 men. liet.k..pdf