Dėl pareiškimo dėl bankroto bylos iškėlimo pateikimo


Alytus, Lietuvos Respublika, 2010-12-22 10:46 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Kaip buvo informuota 2010 m. gruodžio 21 d. pranešime apie esminį įvykį, Bendrovė informavo, kad neturi turto, pajamų, kad tolesnės veiklos vykdymui realių perspektyvų nėra. Taip pat informavo, kad Bendrovė yra nemoki bei paskelbė, kad jokių galimybių atsiskaityti su Bendrovės kreditoriais ir įvykdyti savo įsipareigojimus kreditoriams neturi ir neturės. Atsižvelgiant į tai informuojame, kad 2010 m. gruodžio 22 d. Bendrovės vadovas, vadovaujantis teisės aktų reikalavimais, Kauno apygardos teismui pateikė pareiškimą dėl bankroto bylos Bendrovei iškėlimo.

Vadovaujantis įmonių bankroto įstatymo nuostatomis, teismas arba teisėjas ne vėliau kaip per 1 mėnesį nuo pareiškimo gavimo dienos turi priimti nutartį iškelti bankroto bylą ar atsisakyti ją iškelti. Teismas turi teisę dėl svarbių priežasčių pratęsti pasirengimo nagrinėti bankroto bylą teisme terminą, bet ne ilgiau kaip vieną mėnesį. 

Bendrovės akcininkai su minėtu pareiškimu dėl bankroto bylos Bendrovei iškėlimo bei pateikiamais prie pareiškimo nuorašais gali susipažinti Bendrovės buveinėje darbo dienomis iš anksto suderinus laiką su Bendrovės vadovu. 

Papildomą informaciją teikia generalinis direktorius Vytautas Junevičius, tel. (8 315) 57243.

 AB „ALT investicijos“ Generalinis direktorius Vytautas Junevičius

 

         Vytautas Junevičius, tel. (8 315) 57243.