Selskabsmeddelelse 195/2011


Selskabsmeddelelse nr. 195/2011

Green wind Energy A/S – indgivelse af egen begæring om rekonstruktionsbehandling

Green Wind Energy A/S meddelte ved selskabsmeddelelse nr. 194/2011 dateret 13. april 2011, at den eksterne investor havde valgt at trække sig fra de præliminære aftaler indgået med henholdsvis selskabet og selskabets hovedbankforbindelse, og at selskabets ledelse som følge heraf ville vurdere selskabets situation, herunder andre muligheder for en rekonstruktion af selskabet

For at skabe ro om selskabet og opnå de bedst mulige arbejdsbetingelser i forbindelse med bestræbelserne på at rekonstruere selskabet, har selskabets ledelse i dag besluttet at indgive egen begæring om rekonstruktionsbehandling til Sø- og Handelsretten, Skifteretten.

Selskabet har peget på advokat John Sommer Schmidt, advokatfirmaet Gorrissen Federspiel, som rekonstruktør og statsautoriseret revisor Henry Heiberg, revisionsfirmaet KPMG, som regnskabsmæssig tillidsmand.

Indgivelsen af egen begæring om rekonstruktionsbehandling omfatter alene Green Wind Energy A/S, og således ikke selskabets datterselskaber.

For at sikre likviditet i rekonstruktionsperioden er Green Wind Energy koncernens administrationsforretning dags dato blevet overdraget til Global Investment A/S.  

København, den 8. maj 2011

Green Wind Energy A/S

 

Bestyrelsen

 

For yderligere oplysninger kontakt direktør John Hansen, tlf. 40 50 26 00