Indkaldelse til ordinær generalforsamling den 30. april 2012


Til

aktionærerne i Schaumann Properties A/S

  

København, den 2. april 2012

 

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Schaumann Properties A/S

Mandag den 30. april 2012 kl. 10.00 afholder Schaumann Properties A/S ordi­nær generalforsamling på selskabets adresse, Masnedøgade 28, 2100 København Ø, med føl­gende dagsorden:

  1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed.
  2. Forelæggelse af årsrapport samt revisionspåtegning og beslutning om godkendelse af års­rapporten.
  3. Beslutning om anvendelse af årets overskud, herunder fastsættelse af udbyttets størrelse eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport.
  4. Meddelelse af decharge for bestyrelse og direktion.
  5. Valg af medlemmer til bestyrelsen.
  6. Valg af revisorer.
  7. Forslag fra bestyrelsen om at ændre selskabets navn fra Schaumann Properties A/S til Udviklingsselskabet af 01.08. 1975 A/S.
  8. Eventuelt.

 - 0 -

 

 

Fuldstændige forslag samt uddybning af forslagene

                    

Ad dagsordenens punkt 2 - Forelæggelse af årsrapport samt revisionspåtegning og beslutning om godkendelse af års­rapporten.

Bestyrelsen foreslår, at den fremlagte årsrapport godkendes.

 

Ad dagsordenens punkt 3 - Beslutning om anvendelse af årets overskud, herunder fastsættelse af udbyttets størrelse eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport.

Bestyrelsen foreslår, at årets underskud dækkes som anført i den fremlagte årsrapport. Bestyrelsen foreslår ikke udbyttebetaling for regnskabsåret 2011.

 

Ad dagsordenens punkt 4 - Meddelelse af decharge for bestyrelse og direktion.

Bestyrelsen foreslår, at der meddeles decharge til bestyrelsen og direktionen.

 

Ad dagsordenens punkt 5 - Valg af medlemmer til bestyrelsen.

Erik K. Skjøtt ønsker af helbredsmæssige årsager ikke genvalg.

Bestyrelsen foreslår genvalg af bestyrelsens øvrige medlemmer, som er Allan Andersen, Leif Djurhuus, Jens Schaumann og Jens Erik Høst.

 

Ad dagsordenens punkt 6 – Valg af revisorer.

Bestyrelsen foreslår genvalg af Beierholm, Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.

 

Ad dagsordenens punkt 7 - Forslag fra bestyrelsen om at ændre selskabets navn til Udviklingsselskabet af 01.08. 1975 A/S.

Bestyrelsen foreslår, at vedtægternes § 1 ændres fra

”Selskabets navn er Schaumann Properties A/S.”

til

”Selskabets navn er Udviklingsselskabet af 01.08. 1975 A/S.”

Baggrunden for forslaget er bestyrelsens forventning om snarlige ændringer i aktionærstrukturen.

Forslaget kan vedtages, såfremt mindst 2/3. såvel af de stemmer, som er afgivet, som af den del af sel­skabskapitalen, som er repræsenteret på generalforsamlingen, tiltræder forslaget.

- 0 -

 

Efter selskabslovens § 97 skal det oplyses, at selskabets aktiekapital er på nominelt kr. 1.157.171,47 fordelt på aktier á kr. 0,01. Hvert aktiebeløb på kr. 0,01 giver en stemme. For at kunne møde samt afgive stemme på generalforsamlingen, skal aktionærerne rettidigt have løst adgangskort.

Dagsordenen og de fuldstændige forslag er indeholdt i denne indkaldelse.

Endvidere vil der i perioden fra den 2. april 2012 til den 30. april 2012 på selskabets hjemmeside http://www.schaumanngroup.com/investor relations findes yderligere oplysninger om generalforsamlingen, herunder årsrapporten for 2011, det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen, denne indkaldelse med dagsordenen og de fuldstændige forslag samt de øvrige dokumenter, der skal fremlægges på generalforsamlingen.

Denne indkaldelse fremsendes til de i selskabets ejerbog noterede aktionærer, der har fremsat begæring herom.

Denne indkaldelse offentliggøres ligeledes hurtigst muligt via Erhvervs- og Selskabsstyrelsens IT-system.

Aktionærer vil have mulighed for at stille spørgsmål til dagsordenen samt til det øvrige materiale til brug for generalforsamlingen både før og på selve generalforsamlingen.

- 0 -

For at kunne deltage i generalforsamlingen og afgive sin stemme skal følgende procedu­rer følges:

Aktionærernes ret til at afgive stemme på selskabets generalforsamlinger eller afgive brevstemme i tilknytning til aktionærernes aktier fastsættes i forhold til de aktier, aktio­nærerne besidder på registreringsdatoen.

Registreringsdatoen er den 23. april 2012.

Ved udløb af registreringsdatoen opgøres de aktier, som hver af selskabets aktionærer besidder på registreringsdatoen. Opgørelsen sker på baggrund af stedfundne noteringer af aktier i ejerbogen samt behørigt dokumenterede meddelelser til selskabet om erhver­velse af aktier, der endnu ikke er indført i aktiebogen, men som er modtaget af selskabet inden udløbet af registreringsdatoen. Aktionærer, der ikke er noteret på navn i selska­bets ejerbog, og som ønsker at deltage i den ordinære generalforsamling, må godtgøre deres adkomst ved forevisning af dokumentation fra aktionærernes kontoførende insti­tut, som på tidspunktet for anmodningen om adgangskort højst må være 2 uger gammel. Denne dokumentation skal være modtaget af selskabet inden udløbet af registreringsda­toen.

Afståelser eller erhvervelser af aktier, der finder sted i perioden mellem registreringsda­toen og generalforsamlingen, påvirker ikke stemmeretten på generalforsamlingen eller brevstemmeretten til brug for generalforsamlingen.

For at kunne deltage i generalforsamlingen og afgive stemme skal følgende yderligere procedurer følges:

For at kunne møde på selskabets generalforsamling skal aktionærerne senest mandag den 27. april 2012 kl. 23:59 mod behørig legitimation have fremsat anmodning om delta­gelse i generalforsamlingen. Anmeldelse om deltagelse i generalforsamlingen kan ind­gives af aktionærer, der besidder aktier i selskabet på registreringsdatoen.

Anmeldelse af deltagelse i generalforsamlingen – samt afgivelse af fuldmagt, hvis man er forhindret i at deltage på generalforsamlingen, men ønsker sig repræsenteret på gene­ralforsamlingen ved fuldmægtig – kan ske hos Maj Britt Petersen på tlf. 70 21 01 13 hverdage indtil kl. 16:00 eller email: mbp@schaumanngroup.com senest fredag den 27. april 2012 kl. 23:59.

Aktionærerne kan - i stedet for at afgive deres stemme på selve generalforsamlingen - vælge at afgive brevstemme, det vil sige at stemme skriftligt inden generalforsamlingen afholdes. Aktionærer, der vælger at stemme per brev, skal sende deres brevstemme til Schaumann Properties A/S, Masnedøgade 28, 2100 København Ø , att.: Maj Britt Petersen, så­ledes, at brevstemmen er Selskabet i hænde senest dagen før generalforsamlingens af­holdelse, dvs. senest søndag den 29. april 2011 kl. 23:59. En brevstemme, som er modtaget af Selskabet, kan ikke tilbagekaldes.

 

- 0 -


Med venlig hilsen

Bestyrelsen


Attachments