Forhøjelse af Tilbudskursen vedrørende det frivillige offentlige købstilbud til Aktionærerne og Warrantindehaverne i Thrane & Thrane A/S


3. maj 2012 
Ref. nr: 243549 

 

Tillæg til Tilbudsdokumentet
 

Forhøjelse af Tilbudskursen

Tillæg til Tilbudsdokument dateret 19. april 2012 vedrørende det frivillige offentlige købstilbud til Aktionærerne og Warrantindehaverne i Thrane & Thrane A/S.

De definitioner, der anvendes i dette Tillæg, har samme betydning som angivet i Tilbudsdokumentet.


Resumé af ændringerne: 
 

Punkt 1.3 og 3.2: Revideret Tilbudskurs for Aktier

Aktionærerne tilbydes DKK 435 kontant pr. Aktie i Selskabet.

Punkt 1.4 og 3.2: Revideret Tilbudskurs for Warrants

Warrantindehaverne tilbydes DKK 435 med fradrag af udnyttelseskursen pr. Warrant.

Punkt 3.9, betingelse (ii): Overdragelse af egne aktier

Egne aktier kan overdrages af Thrane & Thrane for at opfylde Thrane & Thranes forpligtelser i henhold til de aktiebaserede medarbejderordninger, der allerede er aftalt.



Den 19. april 2012 fremsatte Lockman Electronic Holdings, der er et 100 % ejet datterselskab af Cobham plc (“Cobham”), et frivilligt offentligt købstilbud til Aktionærerne og Warrantindehaverne i Thrane & Thrane i henhold til Tilbudsdokumentets vilkår og betingelser.

Cobham og Thrane & Thrane har siden fremsættelsen af Købstilbuddet indgået en aftale om betingelserne for et revideret frivilligt offentligt købstilbud (det “Reviderede Tilbud”) på Aktier og Warrants i Thrane & Thrane. Lars Thrane, stifter og medlem af direktionen og bestyrelsen i Thrane & Thrane, har afgivet uigenkaldeligt tilsagn om at acceptere det Reviderede Tilbud. Lars Thranes aktiebeholdning svarer til 23,7 % af Selskabets aktiekapital.

I henhold til det Reviderede Tilbuds vilkår tilbydes Aktionærerne et kontant vederlag på DKK 435 pr. Aktie i Selskabet (den “Reviderede Tilbudskurs for Aktier”), hvilket er en forhøjelse på DKK 15 pr. Aktie. Lockman Electronic Holdings er meget tilfreds med, at vi ved at forhøje Købstilbuddet, så der tages højde for udbyttet for det netop afsluttede regnskabsår, er nået til enighed med Bestyrelsen. Med Bestyrelsens anbefaling kan Lockman Electronic Holdings sikre en stor andel af accepter, som vil gøre det muligt hurtigere og mere effektivt at integrere Thrane & Thrane i Cobham-koncernen. Lockman Electronic Holdings vurderer, at dette er en enestående mulighed for at sammenbringe to i høj grad komplementære og kommercielt fokuserede SATCOM-virksomheder i verdensklasse, og at det er i overensstemmelse med vores mål om at prioritere investeringer, der vil skabe større balance mellem vores forsvars-/sikkerhedsmarkeder og vores kommercielle markeder. I det Reviderede Tilbud værdiansættes Thrane & Thranes aktiekapital på fuldt udvandet grundlag til DKK 2.508.649.140.

Hvis Thrane & Thrane udbetaler udbytte eller foretager andre udlodninger til Aktionærerne før afregningen af Købstilbuddet, forbeholder Tilbudsgiver sig ret til at nedsætte den Reviderede Tilbudskurs for Aktier med sådant udbytte eller udlodning pr. Aktie på krone for krone-basis.

Warrantindehaverne tilbydes den Reviderede Tilbudskurs for Aktier med fradrag af udnyttelseskursen pr. Warrant (den “Reviderede Tilbudskurs for Warrants”). Udnyttelseskurserne for de enkelte Warrants afhænger af tidspunktet for tildelingen og kan være forskellige.

Hvis udnyttelseskursen for Warrants reguleres i overensstemmelse med vilkårene og betingelserne i reglerne for disse Warrants, reguleres den Reviderede Tilbudskurs for Warrants, så den svarer til den Reviderede Tilbudskurs for Aktier fratrukket den regulerede udnyttelseskurs pr. Warrant.

Nedenstående tabel viser den præmie, som den Reviderede Tilbudskurs for Aktier repræsenterer, sammenlignet med kursen pr. Aktie på visse tidspunkter, der skønnes relevante:
 

Periode Kurs pr. Aktie (DKK) Den Reviderede Tilbudskurspræmie for Aktier i forhold til den relevante historiske kurs pr. Aktie
Slutkurs pr. Aktie på Nasdaq OMX Copenhagen A/S den 24. februar 2012* 294,0 48 %
Gennemsnitlig slutkurs pr. Aktie på Nasdaq OMX Copenhagen A/S i de sidste tre måneder frem til og med den 24. februar 2012* 268,9 62 %
Gennemsnitlig slutkurs pr. Aktie på Nasdaq OMX Copenhagen A/S i de sidste seks måneder frem til og med den 24. februar 2012* 246,6 76 %

 

* Den 24. februar 2012 er den sidste handelsdag på Nasdaq OMX Copenhagen A/S inden Thrane & Thranes meddelelse af 27. februar 2012 om, at Selskabet havde modtaget en uopfordret interessetilkendegivelse om at erhverve Thrane & Thrane.

Alle aktiekurser er i DKK pr. Aktie à nominelt DKK 20.

Gennemsnitskurserne er beregnet på basis af de daglige slutkurser for Aktierne i den anførte periode som noteret på NASDAQ OMX Copenhagen A/S.

Punkt 3.9, betingelse (ii) ændres til følgende ordlyd:

“Thrane & Thrane sælger ikke (og har ikke indgået aftale om at sælge) eller afhænder ikke på anden vis nogen del af sin eventuelle beholdning af egne aktier med undtagelse af salg af egne aktier til Lockman Electronic Holdings eller afhændelse af sådanne egne aktier for at opfylde Thrane & Thranes forpligtelser i henhold til aktiebaserede medarbejderordninger, der allerede er aftalt.”

Alle Købstilbuddets øvrige vilkår og betingelser som angivet i Tilbudsdokumentet er uændrede.

Aktionærer og Warrantindehavere i Thrane & Thrane, der allerede har fremsendt acceptblanketten, behøver ikke foretage sig noget. Aktionærer og Warrantindehavere, der ikke har fremsendt acceptblanketten, og som ønsker at acceptere det Reviderede Tilbud skal følge de instrukser, der er angivet i Tilbudsdokumentets afsnit 3.5 og 3.6.

Dette tillæg skal læses i sammenhæng med Tilbudsdokumentet og tilhørende dokumenter. Disse dokumenter indeholder vigtig information.

København, 3. maj 2012

På vegne af Lockman Electronic Holdings

John F. Devaney
Arbejdende bestyrelsesformand, Cobham plc

Warren G. Tucker
Bestyrelsesmedlem, Lockman Electronic Holdings Ltd.


Vigtige meddelelser

Ingen juridiske eller fysiske personer er bemyndiget til at afgive nogen oplysninger eller erklæringer på vegne af Tilbudsgiver eller Cobham om Købstilbuddet, som ikke er indeholdt i dette Tillæg. Sådanne oplysninger eller erklæringer kan i givet fald ikke betragtes som værende godkendt af Tilbudsgiver eller Cobham. Fremsættelsen af dette Købstilbud skal under ingen omstændigheder betragtes som en tilkendegivelse af, at der ikke er sket ændringer i Cobhams, Tilbudsgivers eller Thrane & Thranes forhold siden datoen for Tilbudsdokumentet eller dette Tillæg, eller at oplysningerne i Tilbudsdokumentet eller dette Tillæg eller de dokumenter, der henvises til heri, er korrekte på noget tidspunkt efter datoen for dette dokument eller de pågældende dokumenter.

Købstilbuddet fremsættes hverken direkte eller indirekte i, til eller fra Canada, Australien, Japan eller Sydafrika eller nogen anden Udelukket Jurisdiktion, og Købstilbuddet gælder ikke og kan ikke accepteres fra Canada, Australien, Japan eller Sydafrika eller nogen anden Udelukket Jurisdiktion.

Dette Tillæg er udarbejdet på dansk og engelsk. I tilfælde af uoverensstemmelse mellem de to versioner er den danske version gældende.

Dette Tillæg kan indeholde udsagn vedrørende fremtidige forhold eller hændelser, herunder udsagn om fremtidige resultater, vækst eller andre forventninger vedrørende udvikling og fordele, der er forbundet med Købstilbuddet. Sådanne udsagn kan generelt, men ikke altid, kendes på brugen af ord som “forudser”, “antager”, “forventer”, “planlægger”, “vil”, “agter”, “vurderer”, “skønner” eller lignende udtryk. Fremadrettede udsagn er i sagens natur behæftet med risici og usikkerhed, da de vedrører hændelser og afhænger af omstændigheder, som vil forekomme i fremtiden. Der kan ikke gives sikkerhed for, at de faktiske resultater ikke vil afvige, muligvis væsentligt, fra dem, der udtrykkeligt eller underforstået er indeholdt i sådanne fremadrettede udsagn, som følge af flere forhold, hvoraf mange er uden for Cobhams, Tilbudsgivers eller Thrane & Thranes kontrol, herunder følgerne af ændringer i generelle økonomiske forhold, renteniveau, udsving i efterspørgslen efter Cobhams eller Thranes & Thranes produkter, konkurrenceforhold, den teknologiske udvikling, medarbejderforhold, lovgivning, valutakurser og eventuelt behov for øgede investeringer (herunder investeringer, der måtte følge af øget efterspørgsel, nye forretningsmuligheder og udvikling af ny teknologi) og manglende evne til at opnå de forventede fordele ved den foreslåede sammenlægning af Cobham og Thrane & Thrane.

  

 


Attachments