Nordic Aluminium hakee osakkeidensa poistamista pörssilistalta


Ei julkistettavaksi, jaettavaksi tai toimitettavaksi Australiassa, Etelä-Afrikassa, Japanissa, Kanadassa tai Yhdysvalloissa.

Oy Lival Ab ("Lival") on 12.11.2012 jättänyt kannekirjelmän käynnistämässään osakeyhtiölain 18 luvun mukaisessa Nordic Aluminium Oyj:n ("Nordic Aluminium") vähemmistöosakkeita koskevassa lunastusmenettelyssä.

Osakeyhtiölain 18 luvun 6 §:n mukaan, jos välimiesoikeus pitää lunastusoikeutta selvänä, lunastusmenettelyn kohteena olevat vähemmistöosakkeet siirtyvät Livalille heti, kun Lival asettaa lunastushinnan maksamisesta välimiesoikeuden hyväksymän vakuuden.

Nordic Aluminiumin hallitus on 7.12.2012 päättänyt hakea julkisen kaupankäynnin lopettamista Nordic Aluminiumin osakkeella sekä osakkeen poistamista pörssilistalta. Nordic Aluminium on 7.12.2012 jättänyt asiaa koskevan hakemuksen NASDAQ OMX Helsingin listauskomitealle. Hakemuksessa pyydetään julkisen kaupankäynnin lopettamista Nordic Aluminiumin osakkeella ja osakkeen poistamista NASDAQ OMX Helsingin pörssilistalta heti sen jälkeen, kun lunastusmenettelyn kohteena olevat osakkeet siirtyvät Livalille osakeyhtiölain 18 luvun 6 §:n mukaisesti.

Jos välimiesoikeus pitää lunastusoikeutta selvänä, julkinen kaupankäynti Nordic Aluminiumin osakkeella voidaan keskeyttää jo välimiesoikeuden antaman päätöksen jälkeen ennen kuin Lival on asettanut lunastushinnan maksamisesta välimiesoikeuden hyväksymän vakuuden.

 

Kirkkonummella 7.12.2012

 

NORDIC ALUMINIUM OYJ

 

Joakim Berndtsson

toimitusjohtaja

 

Lisätietoja antaa:

Toimitusjohtaja Joakim Berndtsson, p. 020 7660 206

 

Jakelu:

OMX NASDAQ Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.nordicaluminium.fi

 

NOAF2512

 


Attachments

NOAF2512.pdf