„Goldinvest Asset Management“ plečia siūlomas paslaugas


Riga, 2013-03-18 08:06 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- AB „Goldinvest Asset Management“ (Goldinvest) tapo „Numismātikas Garantiju Korporācijas“ („Numismatic Guaranty Corporation“), turinčios bazę JAV, autorizuota platintoja. Numizmatikos Garantijų Korporacija – viena iš didžiausių ir vyraujančių monetų įvertinimo bendrovių pasaulyje, kuri įsteigta 1987 metais ir šiuo metu užima stambią vietą daugiamilijoninėje numizmatikos rinkoje.

Goldinvest klientai, naudodamiesi šiuo bendradarbiavimu, toliau galės objektyviai įvertinti ir gauti visame pasaulyje pripažintus savo jau turimų ir potencialiai įsigyjamų investicinių monetų vertės sertifikatus.

Monetų sertifikavimas Numizmatikos Garantijų Korporacijoje padidina monetų likvidumą numizmatikos rinkoje, nes pritraukia potencialius pirkėjus, kuriems nereikia rūpintis monetų autentiškumu ir fizine būkle.

Taip pat, plėsdami siūlomas paslaugas, Goldinvest ir VRAB „Latvijas Proves birojs“ pasirašė bendradarbiavimo sutartį dėl Goldinvest klientams priklausančių brangiųjų metalų ir brangakmenių pristatymo VRAB „Latvijas Proves birojs“ probavimui ir antspaudavimui. Dėl šios sutarties bus patogiau ir greičiau probuoti ir antspauduoti Goldinvest klientams priklausančius brangiuosius metalus.

Apie AB „Goldinvest Asset Management“:

„Goldinvest Asset Management“ įsteigta 1997 metais ir verčiasi buityje ir pramonėje naudojamų brangiųjų metalų supirkimo, perdirbimo ir pardavimo verslu, taip pat investicinių brangiųjų metalų (auksas, paladis, platina, sidabras ir kt.) pirkimo ir pardavimo verslu. Įmonė taip pat teikia paskolas už brangiųjų metalų užstatą. Įmonė turi dukterinę bendrovę Rusijoje, filialą Lietuvoje. Įmonės akcijos yra įtrauktos į biržos „NASDAQ OMX Riga“ alternatyviąją akcijų rinką „First North“. Papildoma informacija apie „Goldinvest Asset Management“: http://www.latgold.lv/

         Papildoma informacija:
         Arnis Lindė
         Projektų vadovas
         AB „Goldinvest Asset Management“
         Telefonas +371 22050691
         El. paštas: arnis.linde@latgold.lv
         
         
         Sertifikuotas konsultantas:
         Girtas Apsytis
         Valdybos pirmininkas
         RAB „Ardente“
         Telefonas +371 29466577
         El. paštas: ardente@ardente.lv