Goldinvest Asset Management paplašina piedāvāto pakalpojumu klāstu


Rīga, 2013-03-18 08:06 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- AS „Goldinvest Asset Management” (Goldinvest) kļuvusi par ASV bāzētās „Numismātikas Garantiju Korporācijas” („Numismatic Guaranty Corporation”) autorizēto dīleri. Numismātikas Garantiju Korporācija ir viena no lielākajām un vadošajām monētu novērtēšanas kompānijām pasaulē, kas dibināta 1987.gadā un šobrīd ieņem ievērojamu vietu daudzmiljonu numismātikas tirgū.

Goldinvest klienti, izmantojot šo sadarbību, turpmāk varēs objektīvi novērtēt un saņemt visā pasaulē atzītus vērtības sertifikātus savā īpašumā jau esošajām un potenciāli iegādājamām investīciju monētām.

Monētu sertificēšana Numismātikas Garantiju Korporācijā palielina monētu likviditāti numismātikas tirgū, jo piesaista potenciālos pircējus, kuriem nav jāraizējas par monētu autentiskumu un fizisko stāvokli.

Tāpat, paplašinot piedāvāto pakalpojumu loku, Goldinvest un VSIA „Latvijas Proves birojs” ir noslēguši sadarbības līgumu par Goldinvest klientiem piederošo dārgmetālu un dārgakmeņu nogādāšanu VSIA „Latvijas Proves birojs” provēšanai un zīmogošanai. Šī līgums padarīs ērtāku un paātrinās Goldinvest klientiem piederošo dārgmetālu provēšanu un zīmogošanu.

Par AS Goldinvest Asset Management:

Goldinvest Asset Management ir dibināts 1997.gadā un darbojas sadzīves un rūpniecisko dārgmetālu uzpirkšanas, pārstrādes un pārdošanas biznesā, kā arī investīciju dārgmetālu (zelts, pallādijs, platīns, sudrabs u.c.) pirkšanas un pārdošanas biznesā. Uzņēmums arī izsniedz aizdevumus pret dārgmetālu ķīlu. Uzņēmumam ir meitas sabiedrība Krievijā, filiāle Lietuvā. Uzņēmuma akcijas ir iekļautas biržas NASDAQ OMX Riga alternatīvajā akciju tirgū First North. Papildus informācija par „Goldinvest Asset Management”: http://www.latgold.lv/

         Papildus informācija:
         Arnis Linde
         Projektu vadītājs
         AS Goldinvest Asset Management
         Tālrunis: +371 22050691
         e-pasts: arnis.linde@latgold.lv
         
         
         Sertificētais konsultants:
         Ģirts Apsītis
         Valdes priekšsēdētājs
         SIA "Ardente"
         Tālrunis: +371 29466577
         e-pasts: ardente@ardente.lv