Forløbet af ordinær generalforsamling i Netop Solutions A/S


Birkerød,, 2013-04-24 14:03 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Meddelelse nr. 10-2012

 

24. april 2013

 

 Forløbet af ordinær generalforsamling i Netop Solutions A/S 

Netop Solutions A/S har i dag afholdt ordinær generalforsamling. Bestyrelsesformandens og den administreren­de direktørs beretning og orientering om udviklingen i koncernen blev taget til efterretning, og årsrappor­ten for 2012 blev godkendt.

Forslaget om at overføre årets resultat til næste regnskabsår blev godkendt.
 

De tre generalforsamlingsvalgte bestyrelsesmedlemmer Ib Kunøe, Jan Elbæk, og Torben Frigaard Rasmussen var på valg, og blev genvalgt. Advokat Henning Hansen udtrådte af bestyrelsen, og bestyrelsen havde foreslået Peter Skov Hansen som nyt bestyrelsesmedlem, der således blev valgt ind.

Selskabets medarbejdere havde ved ja/nej afstemning stemt for en nedlæggelse af ordningen om medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer, hvorfor Søren Bach og Jakob Bork fratrådte som medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer.

Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab blev genvalgt som revisor for selskabet.

Forslaget om at selskabet søger sine aktier afnoteret fra handel på NASDAQ OMX Copenhagen A/S, herunder gennemførelse af den endelige afnotering er betinget af, at NASDAQ OMX Copenhagen A/S giver tilladelse hertil blev vedtaget.

Efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig med Ib Kunøe som bestyrelsesformand.

Bestyrelsen har således følgende sammensætning:
 

Ib Kunøe (bestyrelsesformand)

Jan Elbæk

Torben Frigaard Rasmussen

Peter Skov Hansen

 

 

Netop Solutions A/S

 

Netop udvikler og sælger softwareløsninger, der giver mulighed for hurtig, sikker og stabil overførsel af video, skærmbilleder, lyd og data mellem to eller flere computere. Selskabet har to forretningsområder: ’Customer Service’ og ’Education’. Netops løsninger til ’Customer Service’, som bliver brugt at halvdelen af Fortune 100 og indeholder sikker fjernbetjening og live chat, hjælper virksomheder med at tilbyde bedre kundeservice, reducere supportomkostninger og leve op til strenge sikkerhedskrav. Inden for ’Education’ hjælper Netop, med de markedsledende Classroom Management-løsninger til det digitale klasseværelse, elever og lærere i 75 lande med at opnå bedre resultater gennem virtuel undervisning. Netop beskæftiger 144 ansatte og har kontorer i USA, England, Rumænien, Kina og Schweiz. Selskabet sælger sine løsninger til offentlige og private kunder i mere end 80 lande. Netop Solutions A/S er noteret på Københavns Fondsbørs OMX. I 2012 omsatte Netop for DKK 85,3 mio. Læs mere på: www.netop.com


 

 

                                          

 

         Administrerende direktør Kurt Bager
         
         Telefon: 45 90 25 25
         
         E-mail:kgb@netop.com


Attachments

Forløbet af generalforsamling 2013 (2).pdf