Oplysning fra Trifork Holding AG om pligtmæssigt overtagelsestilbud i Trifork A/S

Meddelelse nr. 01/2014


Aarhus, 2014-01-08 11:06 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- I henhold til §4 i Finanstilsynets bekendtgørelse nr. 221 af 10. marts 2010 ift. overtagelsestilbud, meddeler Trifork Holding AG hermed at selskabet ejer nominelt 12,035,826 aktier i Trifork A/S, svarende til 66,87% af aktierne og stemmerne i Trifork A/S.

Aktierne i Trifork A/S er blevet indskudt som apportindskud i forbindelse med stiftelsen af Trifork Holding AG d. 8. januar, 2014. Trifork Holding AG er blevet grundlagt af en gruppe af eksisterende Trifork A/S aktionærer som blandt andet omfatter to af Trifork A/S bestyrelsesmedlemmer (Johan Blach Petersen og Jeppe Opstrup), Triforks CEO (Jørn Larsen), CFO (Kristian Wulf-Andersen) og CTO (Kresten Krab Thorup).

På baggrund af ejerskabet af Trifork A/S aktier skal Trifork Holding AG inden 4 uger fremsætte et pligtmæssigt købstilbud til alle resterende aktionærer i Trifork.

Trifork Holding AG har til hensigt at tilbyde alle resterende aktionærer i Trifork en mulighed for at blive aktionærer i Trifork Holding AG ved at udstede et tilbud om at bytte en aktie i Trifork Holding AG for hver én aktie i Trifork A/S. Alternativt at aktionærer kan sælge deres Trifork A/S aktier til Trifork Holding AG for en kontant godtgørelse på DKK 13,6 pr. Trifork aktie på nominelt DKK 1.

Ud over de aktier, der ejes af Trifork Holding AG, har selskabet modtaget uigenkaldelige tilsagn fra en række Trifork A/S aktionærer om at ombytte deres Trifork A/S aktier med nye Trifork Holding AG aktier. Denne gruppe af aktionærer repræsenterer 13,91% af aktierne og stemmerne i Trifork A/S. Aktierne vil blive udbudt i relation til det overtagelsestilbud som Trifork Holding AG vil offentliggøre indenfor 4 uger fra dags dato, så snart dette er godkendt af Finanstilsynet.

Inklusiv bindende tilsagn vil Trifork Holding AG kontrollere (direkte og indirekte) 80,78% af aktierne og stemmerne i Trifork A/S.

Såfremt Trifork Holding AG efter afslutningen af overtagelsestilbuddet besidder mere end 90% af aktierne og stemmerne i Trifork A/S, er det Trifork Holding AGs hensigt at gennemføre en tvangsindløsning af de resterende aktier og ansøge om en afnotering af Trifork A/S fra NASDAQ OMX Copenhagen.

 

8. januar, 2014

Trifork Holding AG