Selskabsmeddelelse nr. 1 / 2014 – Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling


København, den 24. februar 2014, 2014-02-24 15:07 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Til aktionærerne i Tower Group A/S i likvidation (CVR-nr.: 64 13 84 13)

 

Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i Tower Group A/S i likvidation ("Selskabet")

 

Mandag den 17. marts 2014 kl. 11:30 på adressen

Vendersgade 4, 1. sal, 1363 København K

Dagsorden

1 Valg af dirigent.

2 Godkendelse af endeligt likvidationsregnskab og endelig likvidation.

Uddybning af forslagene

Ad punkt 2 - Godkendelse af endeligt likvidationsregnskab og endelig likvidation.

Likvidationen afsluttes med en likvidationskonto på kr. 0, hvorfor der ikke udlod­des     likvidationsprovenu til Selskabets aktionærer.

- 0 -


I henhold til Selskabets vedtægter skal det oplyses, at Selskabets aktiekapital er på nominelt DKK 17.259.501,10 og er fordelt på 172.595.011 aktier à DKK 0,10 (sammenlagt totalt 172.595.110 aktier). Hvert nominelt aktiebeløb på DKK 0,10 giver én stemme.

Aktieudstedende pengeinstitut er Alm. Brand Bank, hvorigennem aktionærerne kan udøve deres finansielle rettigheder.

Dagsordenen og de fuldstændige forslag er indeholdt i denne indkaldelse.

Endvidere vil der i perioden fra den 24. februar 2014 til den 17. marts 2014 på Selskabets hjemmeside www.towergroup.dk findes yderligere oplysninger om generalforsamlingen, derunder det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen, denne indkaldelse med dagsordenen og de fuldstændige forslag, fuldmagtsblanketter og brevstemmeblanketter. De øvrige dokumenter, der skal fremlægges på generalforsamlingen vil være tilgængelige på Selskabets hjemmeside www.towergroup.dk i perioden fra den 28. februar 2014 til den 17. marts 2014.

Aktionærerne kan forud for generalforsamlingen stille eventuelle spørgsmål til dagsordenen og andet materiale til brug for generalforsamlingen, således at disse spørgsmål er Selskabet i hænde senest den 10. marts 2014. Adgangen til at stille spørgsmål inden generalforsamlingens afholdelse påvirker ikke aktionærernes ret til at stille eventuelle spørgsmål på selve generalforsamlingen.

 

- 0 -

 

For at kunne deltage i generalforsamlingen og afgive sin stemme gælder følgende:

Aktionærernes ret til at afgive stemme på Selskabets generalforsamlinger eller afgive brevstemme i tilknytning til aktionærernes aktier fastsættes i forhold til de aktier, aktionærerne besidder på registreringsdatoen. 

Ved udløb af registreringsdatoen opgøres de aktier, som hver af Selskabets aktionærer besidder på registreringsdatoen. Opgørelsen sker på baggrund af stedfundne noteringer af aktier i ejerbogen samt behørigt dokumenterede meddelelser til Selskabet om erhvervelse af aktier, der endnu ikke er indført i ejerbogen, men som er modtaget af Selskabet inden udløbet af registreringsdatoen. Meddelelser om aktiebesiddelser skal, for at kunne indføres i ejerbogen og medtages i opgørelsen, dokumenteres ved forevisning af udskrift fra VP Securities A/S eller anden lignende dokumentation, der ikke må være ældre end en (1) måned. Denne dokumentation skal være modtaget af Selskabet inden udløbet af registreringsdatoen. 

Registreringsdatoen er den 10. marts 2014, kl. 23.59. Kun de personer, der på registreringsdatoen den 10. marts 2014, kl. 23.59 er aktionærer i Selskabet har ret til at deltage i og stemme på generalforsamlingen. Det bemærkes, at en aktionær skal overholde kravene til rettidig anmodning om tildeling af adgangskort, som beskrevet nedenfor. 

Afståelser eller erhvervelser af aktier, der finder sted i perioden mellem registreringsdatoen og generalforsamlingen påvirker ikke stemmeretten på generalforsamlingen eller brevstemmeretten til brug for generalforsamlingen.

For at kunne møde på generalforsamlingen skal aktionærerne dog senest den 14. marts 2014, kl. 23.59, mod behørig legitimation have fremsat anmodning om tildeling af adgangskort. Adgangskort udstedes til aktionærer, der besidder aktier i Selskabet på registreringsdatoen. Adgangskort kan bestilles hos VP Investor Services A/S, Weidekampsgade 14, 2300 København S, til og med den 14. marts 2014, kl. 23.59. 

Aktionærer kan tillige møde ved fuldmægtig, hvis aktionæren er forhindret i at deltage. 

Tilmeldingsblanket til brug for anmodning om udlevering af adgangskort og fuldmagtsblanket kan rekvireres via Selskabets hjemmeside, www.towergroup.dk under "Investor Relations". 

Bestilling af adgangskort og/eller afgivelse af fuldmagt til generalforsamlingen kan også foretages elektronisk på www.vp.dk/gf eller ved at indsende tilmeldingsblanket og/eller fuldmagtsblanketten til VP Investor Services A/S, Weidekampsgade 14, Postboks 4040, 2300 København S. 

Tilmeldingsblanketter skal senest være VP Investor Services A/S i hænde den 14. marts 2014, kl. 23.59, og fuldmagtsblanketter skal senest være VP Investor Services A/S i hænde den 14. marts 2014, kl. 23.59.

Aktionærerne kan - i stedet for at afgive deres stemme på selve generalforsamlingen - vælge at afgive brevstemme, det vil sige at stemme skriftligt inden generalforsamlingen afholdes. Brevstemmeblanket er tilgængelig på Selskabets hjemmeside www.towergroup.dk. Aktionærer, der vælger at stemme per brev, skal sende deres brevstemme til VP Investor Services A/S, Weidekampsgade 14, Postboks 4040, 2300 København S, således, at brevstemmen er modtaget senest dagen før generalforsamlingens afholdelse. En brevstemme, som er modtaget, kan ikke tilbagekaldes.

- 0 -

København den 24. februar 2014

Med Venlig hilsen

Christian Eichberger

Likvidator

 

         Spørgsmål vedrørende denne meddelelse kan rettes til Dr. Christian Eichberger, Likvidator på tlf.:+49 30 32 67 99 51 eller helst via e-mail til ce@towergroup.dk.


Attachments

FBM nr 1 - 2014 - Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling.pdf