Aktionærerne i BioAlliance Pharma og Topotarget godkender den planlagte grænseoverskridende fusion for at etablere Onxeo


Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S
Meddelelse nr. 13-14 / København, 30. juni 2014

Paris (Frankrig), København (Danmark) - 30. juni 2014 - BioAlliance Pharma SA (Euronext Paris – BIO), et innovativt selskab med speciale i udvikling af lægemidler til behandling af sjældne kræftsygdomme, og Topotarget A/S (NASDAQ OMX – TOPO), et dansk biofarmaceutisk selskab med fokus på klinisk udvikling i den sene fase inden for sjældne kræftsygdomme, har i dag meddelt, at aktionærerne i begge selskaber har godkendt alle de fremsatte forslag vedrørende den planlagte grænseoverskridende fusion af Topotarget A/S og BioAlliance Pharma SA henholdsvis den 27. juni 2014 og 30. juni 2014.

Den sammenlagte enhed stiler mod at blive et førende selskab inden for lægemidler til sjældne kræftsygdomme og vil efter fusionens gennemførelse skifte navn til Onxeo.

Onxeo vil med en portefølje af fremskredne programmer rettet mod alvorlige og sjældne kræftsygdomme, hvor der i øjeblikket findes et udækket behandlingsbehov, være attraktivt for specialiserede internationale investorer baseret på selskabets størrelse og omfattende tilstedeværelse som et førende bioteknologisk selskab med en voksende portefølje af værdiskabende produkter.

Aktionærerne har også godkendt valget af Orfacare Consulting GmbH, repræsenteret ved Bo Jesper Hansen, og Per Samuelsson fra HealthCap som bestyrelsesmedlemmer i Onxeo med virkning fra fusionens gennemførelse. Som tidligere meddelt, bliver Judith Greciet administrerende direktør for Onxeo, og Patrick Langlois bliver bestyrelsesformand.

Efter aktionærerne i selskaberne har godkendt fusionen, er fusionens gennemførelse nu afhængig af anmeldelse hos de relevante franske og danske myndigheder, som forventes at ske i løbet af juli 2014.

Den forventede sidste handelsdag for Topotarget på NASDAQ OMX Copenhagen og den forventede første handelsdag for BioAlliance Pharma (navneændring til Onxeo) på NASDAQ OMX Copenhagen vil blive meldt ud senere.

 

 

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

BioAlliance Pharma:

Judith Greciet, administrerende direktør
+33 1 45 58 76 00

Caroline Carmagnol - AlizéeRP
+33 6 64 18 99 59 

Topotarget:

Bo Jesper Hansen, bestyrelsesformand
+45 26 12 83 84

Anders Vadsholt, administrerende direktør
+45 28 98 90 55

Michael Steen-Knudsen – Impact Communications
+45 25 17 18 15

 

Om BioAlliance Pharma
BioAlliance Pharma er dedikeret til kræftbehandlinger med fokus på resistens og targetering samt orphan-drug produkter. Selskabet opfinder og udvikler innovative produkter til behandling af sjældne sygdomme.

BioAlliance Pharma blev stiftet i 1997 og børsnoteret på Euronext-børsen i Paris i 2005. Det er selskabets ambition at blive en førende aktør inden for disse områder ved at skabe en forbindelse mellem innovation og patienternes behov. Selskabets teams har de væsentlige kompetencer, der kræves for at identificere, udvikle og registrere lægemidler i Europa og USA.

BioAlliance Pharma har udviklet en fremskreden produktportefølje:

Produkter rettet mod sjældne kræftsygdomme
Livatag® (Doxorubicin Transdrug™) (primær leverkræft): Igangværende fase III-studier

Validive® (Clonidine Lauriad®) (mucositis): Igangværende fase II-studier
AMEP®/Synfoldin (invasivt melanom): Klinisk og præklinisk fase

For yderligere oplysninger henvises til BioAlliance Pharmas hjemmeside på www.bioalliancepharma.com


Om Topotarget
Topotarget (NASDAQ OMX: TOPO) er et dansk biofarmaceutisk selskab med hovedsæde i København. Selskabet beskæftiger sig med klinisk udvikling og registrering af onkologiprodukter. Topotarget fokuserer i samarbejde med Spectrum Pharmaceuticals, Inc. på udviklingen af dets førende lægemiddelkandidat, belinostat, som har vist positive resultater i behandling af blodkræftsygdomme og solide kræfttumorer opnået ved både enkeltstof- og kombinationsbehandling.

For yderligere oplysninger henvises til http://www.topotarget.com/


Vigtige oplysninger
Denne pressemeddelelse / selskabsmeddelelse og de heri indeholdte oplysninger udgør ikke et tilbud om at købe, sælge eller tegne aktier i Topotarget og/eller BioAlliance Pharma i noget land.

Udlevering, distribution eller offentliggørelse af denne pressemeddelelse / selskabsmeddelelse kan være forbudt eller begrænset ved lov eller bestemmelser i visse lande. Personer, der fysisk befinder sig i disse lande, og i lande, hvor pressemeddelelsen / selskabsmeddelelsen udleveres, distribueres eller offentliggøres skal overholde de lokale begrænsninger. Denne meddelelse indeholder ikke og udgør ikke et tilbud om eller en opfordring til at tilbyde at købe eller tegne værdipapirer til nogen person i USA eller en anden jurisdiktion, til hvem eller hvori et sådant tilbud eller opfordring er ulovlig. De heri omtalte værdipapirer må ikke tilbydes eller sælges i USA uden registrering i henhold til U.S. Securities Act of 1933 med senere ændringer (“Securities Act”) eller i henhold til en anden fritagelse for, eller i en transaktion der ikke er omfattet af, registreringskravene i Securities Act. Udbud og salg af de heri omtalte værdipapirer har ikke været og vil ikke blive registreret i henhold til Securities Act. De fusionerende selskaber er europæiske selskaber. Information, der udleveres i forbindelse med den påtænkte fusion og den relaterede generalforsamlingsafstemning er omfattet af europæiske oplysningsforpligtelser, der er forskellige fra oplysningsforpligtelserne i USA. Regnskaber og regnskabsoplysninger kan blive udarbejdet i henhold til regnskabsstandarder, der muligvis ikke er sammenlignelige med de regnskabsstandarder, der anvendes generelt i USA. Det kan være vanskeligt for investor at håndhæve sine rettigheder og ethvert krav, investor måtte have i henhold til den amerikanske føderale værdipapirlovgivning vedrørende fusionen, idet selskaberne er hjemmehørende uden for USA. Investor vil muligvis ikke kunne sagsøge selskaberne eller deres direktions- eller bestyrelsesmedlemmer ved en europæiske domstol for overtrædelse af den amerikanske værdipapirlovgivning. Det kan desuden være vanskeligt at tvinge selskaberne og deres tilknyttede selskaber til at underkaste sig en amerikansk domstols afgørelse.


Attachments

Meddelelse nr. 13-14 Aktionærerne i BioAlliance Pharma og Topotarget godkender den planlagte grænseoverskridende fusion for at etablere Onxeo.pdf