IPAS „SEB Wealth Management” (turpmāk – „sabiedrība”) 2014. gada 8. decembrī notikušās valdes sapulces pieņemtie lēmumi un citi paziņojumi.

IPAS „SEB Wealth Management” (turpmāk – „sabiedrība”) valdes sapulces, kas norisinājās 2014. gada 8. decembrī, pieņemtie lēmumi:

1. Izslēgt atvērtā ieguldījumu fonda “Eiro rezerves fonds” (ISIN LV0000400067) (turpmāk – „fonds”) ieguldījumu apliecības no biržas Ieguldījumu fondu saraksta, par pēdējo ieguldījumu apliecību kotācijas dienu nosakot 2014. gada 31. decembri.

IPAS „SEB Wealth Management” skaidro, ka lēmums par fonda ieguldījumu apliecību izslēgšanu no biržas Ieguldījumu fondu saraksta neradīs kaitējumus ieguldījumu fonda ieguldītājiem. Ņemot vērā fonda finansiālo mērķi – gūt ienākumus no ieguldījumiem atbilstoši naudas tirgus tendencēm, īpaši zemās īstermiņa procentu likmes un īpaši zemo sagaidāmo investīciju atdevi, sabiedrība ir pieņēmusi lēmumu turpmāk neveicināt fonda ieguldītāju loka paplašināšanu.

Turpmāk fonda prospektu un citus fonda regulējošos dokumentus, kā arī fonda gada un pusgada pārskatus, ziņas par fonda vērtību, kā arī citu informāciju par fondu var saņemt sabiedrības birojā (adrese: Antonijas ielā 9-12, Rīga, LV - 1010, Latvija, tālrunis: 67215460, internetā: www.seb.lv), kā arī AS “SEB banka” filiālēs vai pa tālruni 8777.

1. Ar 2014. gada 29. decembra plkst. 14.00 apturēt jaunu Eiro rezerves fonda daļu emisiju.

Veikt pārdošanas darījumus ar fonda daļām turpmāk varēs veikt jebkurā AS „SEB banka” filiālē. Ja klientam ir ar AS „SEB banka” ir noslēgts līgums par SEB bankas internetbankas izmantošanu, tad pieteikumu fonda ieguldījumu apliecību atpakaļpirkšanai var iesniegt ar internetbankas starpniecību.

1. Noteikt, ka ar 2015. gada 1. janvāri netiks ieturēta komisija par fonda pārvaldi.

Citi paziņojumi:

Informējam, ka 2015. gada vidū ir plānots likvidēt „Eiro rezerves fondu”.

Vairāk informācijas lasiet internetā: www.seb.lv.

Ēriks Volosovskis
         Mārketinga projektu vadītājs