DK Company A/S køber Bon’A Parte fra Puccini Denmark ApS


Ikast den, 2014-12-30 20:52 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

First North meddelelse nr. 44/2014 

DK Company A/S

La Cours Vej 6

7430 Ikast, Danmark

Telefon: 96 600 700

Fax: 96 600 710

CVR nr.: 24 43 11 18

E-mail:investor@dkcompany.com

Website: www.dkcompany.com

 

DK Company A/S køber Bon’A Parte fra Puccini Denmark ApS

DK Company har i dag indgået aftale med Puccini Denmark ApS om overtagelse af Bon’A Parte koncernen. Transaktionen forventes gennemført den 31. december 2014.

Bon’A Parte er en veletableret e-handels- og postordrevirksomhed med datterselskaber i fem europæiske lande. DK Company overtager alle aktiviteter i koncernen, herunder brandet Bon’A Parte.

Det strategiske rationale for transaktionen er at styrke DK Companys position i et voksende e-handels marked. Med transaktionen erhverver DK Company en veludbygget og anerkendt platform for videreudvikling af koncernens e-handel på flere af kernemarkederne i Europa. Blandt andet blev Bon’a Parte i 2014 kåret til brugernes favorit ved Foreningen for Dansk Internet Handels årlige prisuddeling. Med overtagelsen kommer DK Company nærmere sit strategiske mål om at have tre stærke ben som fundament for forretningen: engros, detail og e-handel.

Bon’A Parte har årelang erfaring med salg direkte til forbrugerne via postordre samt e-handel og tilfører DK Company en markant kundeportefølje med Tyskland og Holland som de største markeder. Koncernen har været gennem en transformeringsproces, som forventes videreført, ligesom der tillige forventes at kunne opnås yderligere optimering af driften ved synenergier mellem DK Company og Bon’A Parte, når det gælder indkøb, produktion, administration og logistik. Markedsmæssigt komple­menterer Bon’A Parte og DK Company hinanden, da de hver især er markante spillere i henholdsvis Mellemeuropa og Skandinavien.

DK Company betaler ved transaktionens gennemførelse 2,2 mio. kr. Bon’A Parte har i det seneste regnskabsår realiseret en omsætning på ca. 300 mio. kr. og et negativt EBITDA på 15 mio. kr. DK Company forventer ikke, at akkvisitionen bidrager væsentlig til indtjeningen i 2015. Effekten af de strategiske tiltag forventes først at påvirke indtjeningen fuldt i 2016.

Transaktionen forventes ikke at påvirke de udmeldte forventninger til regnskabsåret 2014 for de fortsættende aktiviteter, som offentliggjort i First North Meddelelse nr. 41/2014.

Accura Advokatpartnerskab og Ernst & Young Godkendt Revisionspartnerskab har rådgivet DK Company i forbindelse med transaktionen.

Med venlig hilsen
DK Company A/S

 

Bo Knudsen                            Jens Poulsen
Bestyrelsesformand                 Administrerende direktør

 

Selskabets Certified Advisor er CDI Global ApS, Vestre Havnepromenade 5, 5. sal, 9000 Aalborg, Jesper Gøthgen, tlf. +45 26 70 49 93.

 

         Eventuelle spørgsmål kan rettes til Jens Poulsen på telefon 96 600 700