Hanne Markussen Eek föreslås som ny styrelseledamot i Arctic Gold


Hanne Markussen Eek, fram till den 10 april i år ordförande i den norska branchorganisationen för gruvor och mineralbolag, Norsk Bergindustri, har förklarat sig stå till förfogande såsom ny styrelseledamot i Arctic Gold AB. Hanne Markussen Eek har under fyra år varit den norska organisationens ordförande och talesperson och känner väl hela branschen såväl som politiker, regeringsledamöter och tjänstemän i departement och direktorat.

Valberedningen har därvid sammanträtt och beslutat att komplettera sitt förslag som lämnats i kallelsen till årsstämman den 7 maj till att också innefatta Hanne Markussen Eek.

Det reviderade förslaget liksom alla handlingar för årsstämman finns på bolagets hemsida www.arcticgold.se.

2015-04-30

Stockholm den 30 april 2015
Arctic Gold AB

Tord Cederlund
Verkställande direktör
073-6200 997

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Arctic Gold Pressrelease -2015-04-30.pdf
Arctic Gold Reviderat forslag.pdf

Om Arctic Gold
Arctic Gold AB är verksamt inom området prospektering och gruvutveckling. Bolaget har två verksamhetsområden, dotterbolaget Arctic Gold Operations AB, med fokus på utveckling av ny gruvdrift i Bidjovaggefältet i Nordnorge samt moderbolaget Arctic Gold AB, med lång historik inom prospektering efter guld, basmetaller och diamanter i Sverige. Koncernen har i dagsläget 8 undersökningstillstånd om totalt 2,3 km² samt 5 utvinningsretter om totalt 4,9 km² i Finnmark i norra Norge. I Sverige har koncernen 2 undersökningstillstånd om totalt 1,6 km².


Attachments

Arctic_Gold_Pressrelease_ 2015-04-30.pdf Arctic_Gold_Reviderat_forslag.pdf