TRIBONA AB (PUBL): CATENAS OFFENTLIGA UPPKÖPSERBJUDANDE FÖRKLARAS OVILLKORAT


Lund, Sverige, 2015-11-30 16:15 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

Catena AB (publ) har den 20 oktober 2015 genom pressmeddelande lämnat ett offentligt uppköpserbjudande till aktieägarna i Tribona. Erbjudandet har sedan reviderats genom pressmeddelande den 23 oktober 2015. Catenas fullföljande av uppköpserbjudandet var föremål för ett antal villkor, bland annat att en extra bolagsstämma i Catena fattar erforderliga beslut för att emittera nya aktier i Catena. Den extra bolagsstämman hölls idag den 30 november 2015. Där fattades beslut att nyemittera högst 12 855 000 aktier i en riktad nyemission. Rätt att teckna aktierna ska endast tillkomma aktieägarna i Tribona. Betalning för de tecknade aktierna ska i sin helhet erläggas genom tillskjutande av aktier i Tribona, varvid varje helt antal av åtta befintliga aktier i Tribona berättigar till teckning av tre nya aktier i Catena.

Catena har senare offentliggjort att dess offentliga uppköpserbjudande till Tribonas aktieägare förklaras ovillkorat.

De fullständiga detaljerna kring Catenas offentliga uppköpserbjudande finns i pressmeddelanden som kan nås via Catenas webbplats (www.catenafastigheter.se).

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION
Per Johansson, VD: +46 708 17 1363, e-post: per.johansson@tribona.se
 

Informationen i detta pressmeddelande är sådan information som Tribona AB (publ) ska offentliggöra i enlighet med lagen om värdepappersmarknaden eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande 2015-11-30 kl. 16:15.

 

TRIBONA I KORTHET
Tribona AB (publ) är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag med renodlad inriktning på lager- och logistikfastigheter. Fastighetsbeståndet består av moderna och strategiskt belägna logistikfastigheter, 35 i Sverige och en i Danmark med en uthyrningsbar yta på cirka 704 000 kvadratmeter. För mer information, besök www.tribona.se


Attachments

TRIBONA AB (PUBL) CATENAS OFFENTLIGA UPPKÖPSERBJUDANDE FÖRKLARAS OVILLKORAT.pdf