Selskabsmeddelelse

DSB har på et ekstraordinært virksomhedsmøde i dag tilrettet en række punkter i DSB's vedtægter på baggrund af de seneste anbefalinger for god selskabsledelse, herunder statens publikation Staten som aktionær og anbefalinger fra Komitéen for god selskabsledelse.


Høje Taastrup, 2015-12-17 11:29 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- DSB har på et ekstraordinært virksomhedsmøde i dag tilrettet en række punkter i DSB’s vedtægter på baggrund af de seneste anbefalinger for god selskabsledelse, herunder statens publikation Staten som aktionær og anbefalinger fra Komitéen for god selskabsledelse.
 
DSB har en kreds af medlemmer i den øverste virksomhedsledelse, og det er i samme forbindelse et ønske, at tre af disse endvidere indtræder i direktionen, som siden 1. maj 2015 udelukkende har bestået af Administrerende direktør Flemming Jensen. Denne adgang er med dagens vedtægtsændring udvidet, så det er muligt at udpege op til fire direktionsmedlemmer.
 
Fra 1. januar 2016 udvides direktionen så den, udover Administrerende direktør Flemming Jensen, udgøres af Økonomidirektør Thomas Thellersen Børner, Direktør for drift Anders Egehus og Direktør for Kommerciel Susanne Mørch Koch.
 
Øvrige rettelser i vedtægterne er præciserende eller redaktionel karakter.

         I tilfælde af spørgsmål kontakt DSB Kommunikation på tlf. 2468 0000.


Attachments

Nye vedtægter pr  17  december 2015.pdf Nye vedtægter pr  17  december 2015 -  med ændringsmakeringer.pdf