DK Company A/S køber 3 brands fra Ball Group


Ikast den, 2016-01-04 08:59 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

First North meddelelse nr. 57/2016 

DK Company A/S

La Cours Vej 6

7430 Ikast, Danmark

Telefon: 96 600 700

Fax: 96 600 710

CVR nr.: 24 43 11 18

E-mail:investor@dkcompany.com

Website: www.dkcompany.com

 

 

 

DK Company A/S køber de tre brands Culture, Pulz og Educe fra Ball Group

DK Company har dags dato via datterselskaber indgået aftale med tre selskaber i Ball Group koncernen om overtagelse af de tre brands Culture, Pulz og Educe.

Det strategiske rationale for transaktionen er at styrke DK Companys position i mid-market-segmentet med brands med en betydelig volumen, og som naturligt passer ind i koncernens retailkoncepter.

Jens Poulsen, CEO for DK Company A/S, anser købet som en naturlig forlængelse af den positive udvikling, koncernen er inde i, og han glæder sig til det fremtidige samarbejde med dygtige medarbejdere fra de tilkøbte brands. DK Company har stor respekt for den positive udvikling de tre brands er i og ser frem til at introducere dem i koncernens retail-koncepter, e-handelsplatform samt lancere dem på koncernens wholesale markeder i Mellem- og Sydeuropa. Med akkvisitionen vil DK Company styrke sin position som en af de førende aktører i mid-market-segmentet og skabe en stærk platform for yderligere vækst.

Købesummen for de tre brands er 60 mio. kr. kontant. Købesummen er genstand for sædvanlige købesumsreguleringer. Derudover har parterne indgået en aftale om earn out i 2016.

DK Company forventer, at der over en årrække kan opnås synergier fra transaktionen, herunder yderligere optimering af driften, når det gælder indkøb, produktion, administration og logistik.

Med akkvisitionen forventer DK Company at øge den årlige omsætning i niveauet en kvart milliard kr. med et forventet EBIT på 10 mio. kr.

Transaktionen gennemføres med regnskabsmæssig virkning fra den 1. januar 2016.

Accura Advokatpartnerskab og Ernst & Young Godkendt Revisionspartnerskab har rådgivet DK Company i forbindelse med transaktionen. 

 

Med venlig hilsen

DK Company A/S

 

Bo Boulund Knudsen               Jens Poulsen

Bestyrelsesformand                Administrerende direktør 

 

Selskabets Certified Advisor er CDI Global ApS, Vestre Havnepromenade 5, 5. sal, 9000 Aalborg, Jesper Gøthgen, tlf. +45 26 70 49 93.

 

         Eventuelle spørgsmål kan rettes til Adm. Direktør Jens Poulsen på telefon 96600700.