TAKOMA OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS PIDETTIIN 2. HELMIKUUTA 2016 TAMPEREELLA


Takoma Oyj                         Pörssitiedote             2.2.2016 klo 15.45

Takoma Oyj:n varsinainen yhtiökokous pidettiin 2. helmikuuta 2016 Tampereella.

Yhtiökokous vahvisti esitetyn tilinpäätöksen ja konsernitilinpäätöksen tilikaudelta 1.11.2014-31.10.2015 ja päätti, että osakkeenomistajille ei jaeta osinkoa.

Yhtiökokous myönsi vastuuvapauden hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajana toimineille henkilöille.

Yhtiökokous päätti, että hallituksen jäsenille maksetaan yhtiökokouksen päättyessä alkavalta ja vuoden 2017 varsinaisen yhtiökokouksen päättyessä päättyvältä toimikaudelta palkkiota 1.500 euroa kuukaudessa. Hallituksen jäsenille maksetaan päivärahat ja matkakulut kulloinkin voimassa olevan verohallinnon vahvistaman matkakorvausperusteen enimmäismäärän mukaisesti. Hallituksen jäsenelle, joka on yhtiöön tai sen kanssa samassa konsernissa olevaan yhtiöön työ- tai palvelussuhteessa, ei makseta palkkiota eikä kulujen korvauksia.

Yhtiökokous päätti vahvistaa hallituksen jäsenten lukumääräksi neljä ja hallitukseen valittiin Harri Kumpu, Miikka Laine, Esa Pyöriä ja Tapio Tommila toimikaudeksi, joka päättyy vuoden 2017 varsinaisen yhtiökokouksen päättyessä.

Tilintarkastajiksi valittiin KHT Markku Launis ja KHT-yhteisö PricewaterhouseCoopers Oy, päävastuullisena tilintarkastajanaan KHT Lauri Kallaskari toimikaudeksi, joka päättyy vuoden 2017 varsinaisen yhtiökokouksen päättyessä.

Yhtiön hallitus piti välittömästi yhtiökokouksen päätyttyä järjestäytymiskokouksen, jossa hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Tapio Tommila ja varapuheenjohtajaksi Miikka Laine.

Tämän tiedotteen liitteenä on toimitusjohtaja Jari Liljan yhtiökokoukselle pitämä katsaus.

Takoma Oyj

Jari Lilja
toimitusjohtaja

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jari Lilja Takoma Oyj 0400 244 040

 

 

 


Attachments

Takoma Oyj_Yhtiökokous 02022016_Jari Liljan esitys.pdf