TRIBONA AB (PUBL): SISTA HANDELSDAG BLIR DEN 22 FEBRUARI 2016


Lund, Sverige, 2016-02-08 16:15 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

Tribona AB har som tidigare meddelats ansökt om att dess aktier avnoteras från Nasdaq Stockholm. Nasdaq Stockholm har beviljat bolagets ansökan och beslutat att sista handelsdag blir den 22 februari 2016.

Catena AB har offentliggjort att Catena nu äger 94,5 procent av samtliga aktier i Tribona efter att den förlängda acceptfristen löpte ut i fredags och att Catena inom kort påkallar tvångsinlösen av de aktier i Tribona som inte ägs av Catena. Tribona kommer att sända information om tvångsinlösenprocessen till de minoritetsaktieägare som Tribona har adressuppgifter till.

Ytterligare information om Catenas erbjudande att förvärva alla aktier i Tribona återfinns på Catenas webbplats (www.catenafastigheter.se).

 

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION
Per Johansson, VD: +46 708 17 1363, e-post: per.johansson@tribona.se
 

Informationen i detta pressmeddelande är sådan information som Tribona AB (publ) ska offentliggöra i enlighet med lagen om värdepappersmarknaden eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande 2016-02-08 kl. 16:15.

 

TRIBONA I KORTHET
Tribona AB (publ) är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag med renodlad inriktning på lager- och logistikfastigheter. Fastighetsbeståndet består av moderna och strategiskt belägna logistikfastigheter, 36 i Sverige och en i Danmark med en uthyrningsbar yta på cirka 708 000 kvadratmeter. För mer information, besök www.tribona.se


Attachments

TRIBONA AB (PUBL) SISTA HANDELSDAG BLIR DEN 22 FEBRUARI 2016.pdf