Indkaldelse til ordinær generalforsamling


Ishøj, Danmark, 2016-03-14 13:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Til NASDAQ Copenhagen og pressen

Fondsbørsmeddelelse nr. 11-16

 

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Deltaq a/s afholder ordinær generalforsamling

fredag den 15. april 2016, kl. 16.00 hos

Gorrissen Federspiel, H.C. Andersens Boulevard 12, 1553 København V

Dagsordenen er følgende:

 

1 Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed for det forløbne år

2 Fremlæggelse af årsrapport med revisionspåtegning og årsberetning til godkendelse

Bestyrelsen foreslår, at årsrapporten for 2015 godkendes.

3 Beslutning om decharge for direktion og bestyrelse

Bestyrelsen foreslår, at der meddeles decharge for direktion og bestyrelse.

4 Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport

Bestyrelsen foreslår, at generalforsamlingen godkender bestyrelsens forslag til resultatdisponering, som anført i årsrapporten for 2015.

5 Valg af medlemmer til bestyrelsen

Bestyrelsen foreslår genvalg af René Spogárd, Jakob Haldor Topsøe, René Eghammer og Steen B. Jørgensen.
En beskrivelse af de opstillede kandidaters ledelseshverv er vedlagt som bilag 1.

6 Valg af revisor

Bestyrelsen foreslår genvalg af Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.

Forslag om ændring af vedtægterne

Blandt andet som følge af at selskabets aktier efter den 15. marts 2016 ikke længere er optaget til handel og officiel notering på Nasdaq Copenhagen, foreslår bestyrelsen nedenstående ændringer til selskabets vedtægter. En kopi af selskabets vedtægter med de foreslåede ændringer indarbejdet kan findes på selskabets hjemmeside www.deltaq.dk.

7.1 Ændring af vedtægternes § 8.1 om generalforsamlingens afholdelse.
Bestyrelsen foreslår, at vedtægternes § 8.1 om generalforsamlingens afholdelse ændres til følgende ordlyd:

”Generalforsamlinger afholdes på selskabets hjemsted, i Storkøbenhavn eller i Region Midtjylland. Den ordinære generalforsamling skal afholdes i så god tid, at den reviderede og godkendte årsrapport kan indsendes til Erhvervsstyrelsen inden udløbet af den til enhver tid værende frist i lovgivningen.”

7.2 Ændring af vedtægternes § 8.2 om indkaldelse til generalforsamlingen.
Bestyrelsen foreslår, at vedtægternes § 8.2 om indkaldelse til generalforsamling ændres til følgende ordlyd:

”Generalforsamlinger indkaldes af bestyrelsen tidligst 4 uger og senest 2 uger før generalforsamlingen. Indkaldelsen skal indeholde angivelse af tid og sted for generalforsamlingen samt oplysning om dagsordenen.

Indkaldelse med angivelse af dagsorden sker på selskabets hjemmeside samt skriftligt til de i ejerbogen noterede aktionærer, der har fremsat begæring herom.”

7.3 Ændring af vedtægternes § 8.4 om indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling og fremlæggelse af materiale og indsættelse af ny § 8.5.

Bestyrelsen foreslår, at andet led af vedtægternes § 8.4 om indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling og fremlæggelse af materiale før generalforsamlingen udgår og § 8.4 dermed ændres til at have følgende ordlyd:

”Ekstraordinær generalforsamling afholdes efter en bestyrelsesbeslutning eller efter en anmodning til bestyrelsen fra revisor eller fra aktionærer, der ejer mindst 5 % af aktiekapitalen. Ekstraordinær generalforsamling skal indkaldes inden 2 uger.”

Bestyrelsen foreslår endvidere, at der indsættes en ny § 8.5 (hvorefter den nuværende § 8.5 bliver til § 8.6) med følgende ordlyd:

”Dagsordenen og de fuldstændige forslag samt for den ordinære generalforsamlings vedkommende tillige årsrapporten skal gøres tilgængelig til eftersyn for aktionærerne senest 2 uger før generalforsamlingen.”

7.4 Ændring af vedtægternes § 8.6 om offentliggørelse af datoen for generalforsamlingen mv.

Bestyrelsen foreslår, at vedtægternes § 8.6 om offentliggørelse af datoen for den ordinære generalforsamling og frist for fremsættelse af krav om optagelse af et bestemt emne på dagsordenen udgår.

7.5 Ændring af vedtægternes § 10 om registreringsdato og adgangskort.

Bestyrelsen foreslår, at vedtægternes § 10 om registreringsdato og adgangskort udgår.

Som konsekvens heraf vil den nuværende § 11 blive til § 10, den nuværende § 12 blive til § 11 osv.

7.6 Ændring af vedtægternes § 14.1 om bestyrelsens sammensætning.

Bestyrelsen foreslår, at vedtægternes § 14.1 ændres til følgende ordlyd:

”Selskabet ledes af en af generalforsamlingen valgt bestyrelse på 3-6 medlemmer. Bestyrelsens medlemmer vælges for et år ad gangen. Fratrædende medlemmer kan genvælges.”

7.7 Ændring af selskabets tegningsregel og dermed vedtægternes § 14.4

Bestyrelsen foreslår, at selskabets tegningsregel og dermed vedtægternes § 14.4 ændres til følgende ordlyd:

”Selskabet tegnes (i) af et medlem af direktionen i forening med bestyrelsens formand eller næstformand, (ii) af to bestyrelsesmedlemmer i forening, eller (iii) af den samlede bestyrelse.”

7.8 Ændring af vedtægternes § 14.5 om administration af selskabet.

Bestyrelsen foreslår, at vedtægternes § 14.5 om henlæggelse af administrationen af selskabet til Deltaq Management a/s udgår.

7.9 Ændring af vedtægternes § 14.6 om retningslinjer for incitamentsaflønning.

Bestyrelsen foreslår, at vedtægternes § 14.6 om retningslinjer for incitamentsaflønning udgår.

8 Bemyndigelse til dirigenten.

Bestyrelsen foreslår, at generalforsamlingen bemyndiger dirigenten (med substitutionsret) til at anmelde det på generalforsamlingen vedtagne til Erhvervsstyrelsen, herunder at foretage sådanne ændringer og tilføjelser, som måtte blive krævet af Erhvervsstyrelsen som betingelse for registrering eller godkendelse.

9 Eventuelt

Vedtagelseskrav

Forslagene i pkt. 7.1 -7.8 kræver vedtagelse med mindst 2/3 af såvel de afgivne stemmer som af den på generalforsamlingen repræsenterede, stemmeberettigede aktiekapital. De øvrige fremsatte forslag kan vedtages med simpelt stemmeflertal.

Aktiekapitalens størrelse og aktionærernes stemmeret

Selskabets aktiekapital udgør nominelt 34.945.590 DKK fordelt på 3.494.559 aktier a nominelt DKK 10. Hver aktie á nominelt DKK 10 giver én stemme.

På tidspunktet for generalforsamlingens indkaldelse besidder selskabet 218.485 stk. egne aktier med en samlet pålydende værdi på kr. 2.184.850, svarende til ca. 6,25 % af den samlede aktiekapital.

Registreringsdatoen er fredag den 8. april 2016.

Aktionærer, der besidder aktier i selskabet på registreringsdatoen, har ret til at deltage i og stemme på generalforsamlingen. De aktier, aktionæren besidder, opgøres på registreringsdatoen på baggrund af notering i ejerbogen samt meddelelser om ejerforhold, som selskabet har modtaget med henblik på indførsel i ejerbogen. Deltagelse er endvidere betinget af, at aktionæren rettidigt har løst adgangskort som beskrevet nedenfor.

Adgangskort

Aktionærer, der ønsker at deltage i generalforsamlingen, skal anmode om adgangskort.

Adgangskort kan rekvireres senest mandag den 11. april 2016 via aktionærportalen på selskabets hjemmeside, www.deltaq.dk, eller ved henvendelse til Computershare A/S på fax (+45) 45 46 09 98 eller e-mail gf@computershare.dk. Tilmeldingsblanket kan findes på selskabets hjemmeside.

Aktionærer, der er forhindret i at deltage i generalforsamlingen, kan vælge at afgive fuldmagt eller brevstemme, jf. nedenfor. Bemærk venligst at der ikke kan afgives både fuldmagt og brevstemme.

Fuldmagt

Fuldmagt kan afgives elektronisk via aktionærportalen på selskabets hjemmeside, www.deltaq.dk, eller skriftligt ved brug af fuldmagtsblanket, der kan hentes på selskabets hjemmeside. Den underskrevne skriftlige blanket sendes til Computershare A/S på fax (+45) 45 46 09 98 eller e-mail gf@computershare.dk.

Fuldmagter skal være Computershare A/S i hænde senest mandag den 11. april 2016.

Brevstemme

Brevstemme kan afgives elektronisk via aktionærportalen på selskabets hjemmeside, www.deltaq.dk, eller skriftligt ved brug af brevstemmeblanket, der kan hentes på selskabets hjemmeside. Den underskrevne skriftlige blanket sendes til Computershare A/S på fax (+45) 45 46 09 98 eller e-mail gf@computershare.dk. Bemærk venligst at en afgivet brevstemme ikke kan tilbagekaldes.

Brevstemmer skal være Computershare A/S i hænde senest torsdag den 14. april 2016, kl. 12.00.

Spørgsmål fra aktionærerne

Aktionærer kan stille spørgsmål til dagsordenen eller til dokumenter mv. til brug for generalforsamlingen. Dette kan ske ved skriftlig henvendelse til selskabet på e-mail dew@deltaq.dk.

Yderligere oplysninger

På selskabets hjemmeside, www.deltaq.dk, vil der senest fra 24. marts 2016 og frem til og med dagen for generalforsamlingen kunne findes yderligere oplysninger om generalforsamlingen, herunder årsrapporten for 2015, oplysninger om det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen, indkaldelse med dagsorden, bilag og fuldstændige forslag.

Der vil blive serveret en let anretning efter generalforsamlingen.

---

Deltaq afnoteres den 15. marts 2016

Som tidligere meddelt i fondsbørsmeddelelse nr. 09-16 af 18. februar 2016 har Nasdaq Copenhagen imødekommet selskabets anmodning om afnotering, således at sidste handelsdag for selskabets aktier på Nasdaq Copenhagen vil være tirsdag den 15. marts 2016.

Selskabet vil gennemføre yderligere aktietilbagekøb, der afvikles som almindelige handler ved opkøb i markedet, i perioden frem til selskabets afnotering. Tilbagekøbet sker til en kurs på kr. 32,00, som svarer til den kurs, der blev anvendt i aktietilbagekøbet iværksat den 18. januar 2016, jf. fondsbørsmeddelelse nr. 01-16 af 18. januar 2016. Dette er i overensstemmelse med bemyndigelsen vedtaget på selskabets ordinære generalforsamling den 28. april 2015.

Når afnoteringen er gennemført, vil selskabets aktier ikke længere være omsættelige på Nasdaq Copenhagen, ligesom selskabet ikke længere vil offentliggøre kvartalsrapporter og andre selskabsmeddelelser.

---

Med venlig hilsen
Deltaq a/s
Bestyrelsen

 


Attachments

Deltaq - Fondsbørsmeddelelse nr 11 16.pdf