Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dantherm A/S


Skive, Danmark, 2016-03-31 13:34 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

Til aktionærerne i Dantherm

 

 

CVR-nr. 30 21 43 15

 

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Dantherm A/S

 

onsdag den 27. april 2016 kl. 15.00

 

på Marienlystvej 65, 7800 Skive

   

Dagsordenen for generalforsamlingen er følgende:

1.       Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år.

2.       Fremlæggelse af årsrapporten for 2015 til godkendelse.

3.       Beslutning om anvendelse af overskud i henhold til den godkendte årsrapport.

                      Bestyrelsen foreslår, at der ikke udloddes udbytte.

4.       Bestyrelsens redegørelse om selskabets økono­miske stilling jfr. Selskabslovens § 119, i anledning af, at det er konstateret, at selskabets egenkapital udgør mindre end halvdelen af den tegnede aktiekapital.

5.       Valg af medlemmer til selskabets bestyrelse.

          Bestyrelsen vil på generalforsamlingen stille forslag om valg af mindst 3 medlemmer til bestyrelsen i overensstemmelse med vedtægterne.

6.       Valg af revisorer:

          Bestyrelsen foreslår genvalg af Ernst & Young Godkendt Revisionspartnerselskab (CVR-nr. 30 70 02 28), som selskabets revisor.

7.       Eventuelle forslag fra bestyrelsen eller aktionærer.     

7A

Bestyrelsen foreslår, som følge af selskabets overdragelse den 15. januar 2016 af forretningssegmentet HVAC og EMEA-delen af forretningssegmentet Telecom, inklusive retten til navnet Dantherm, til kapitalfonden Procuritas Capital Investors V, at selskabets navn ændres til: Dansk Industri Invest A/S.

Som konsekvens heraf foreslås vedtægternes pkt. 1.1. og 1.2. ændret som følger:

1.1.         Selskabets navn er Dansk Industri Invest A/S.

1.2.        Selskabets binavne er: Glent & Co. Holding A/S (Dansk Industri Invest A/S), Dansk Invertit A/S (Dansk Industri Invest A/S) og Hosby Huse A/S (Dansk Industri Invest A/S).

7B

I henhold til de gældende vedtægter skal generalforsamlingen udpege mellem 4 og 9 medlemmer til bestyrelsen. Bestyrelsen foreslår, at antallet af bestyrelsesmedlemmer, der udpeges af generalforsamlingen, skal være mellem 3 og 6 medlemmer.

Som konsekvens heraf foreslås vedtægternes pkt. 8.2. ændret som følger:

8.2.      Den generalforsamlingsvalgte del af bestyrelsen består af 3-6 medlemmer.

8.       Eventuelt.

Aktionæroplysninger

Selskabets aktiekapital udgør DKK 35.952.870 fordelt på aktier á DKK 5 og multipla heraf. Hvert aktiebeløb på DKK 5 giver én stemme. Selskabet har udpeget Danske Bank som kontoførende pengeinstitut. Selskabets aktionærer kan herigennem udøve deres finansielle rettigheder.

Oplysning om generalforsamlingen

Senest tre uger før generalforsamlingen vil der på selskabets hjemmeside, www.danthermcooling.dk, kunne findes yderligere oplysninger om generalforsamlingen herunder indkaldelsen, det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen, de fuldstændige forslag på generalforsamlingen, den reviderede årsrapport for 2015 og formularer til anvendelse ved stemmeafgivelse ved fuldmagt og pr. brev.

Denne indkaldelse er ligeledes offentliggjort via Erhvervsstyrelsens it-system samt fremsendt til alle navnenoterede aktionærer og enhver aktionær, der har fremsat anmodning herom.

Deltagelse i generalforsamlingen

For at kunne deltage i generalforsamlingen og afgive sin stemme gælder følgende:

En aktionærs ret til at deltage i og afgive stemmer på generalforsamlingen fastsættes i forhold til de aktier, aktionæren besidder på registreringsdatoen.

Registreringsdatoen ligger 1 uge før generalforsamlingens afholdelse, dvs. den 20. april 2016. Aktionærer, der besidder aktier i selskabet på registreringsdatoen, har ret til at deltage i og stemme på generalforsamlingen. Aktionærens aktiebeholdning opgøres på registreringsdatoen på baggrund af notering af aktionærens aktier i ejerbogen samt meddelelser om ejerforhold, som selskabet har modtaget med henblik på indførsel i ejerbogen. Deltagelse er endvidere betinget af, at aktionæren rettidigt har indløst adgangskort som beskrevet nedenfor.

Adgangskort

Adgang til generalforsamlingen har enhver aktionær, der mod behørig legitimation (VP-depotnummer) senest 3 dage før generalforsamlingens afholdelse (dvs. torsdag den 21. april) har løst adgangskort på selskabets kontor. Rekvisition kan tillige ske ved skriftlig henvendelse enten pr. e-mail: investor@dantherm.com, eller pr. brev til Dantherm A/S, Investor Relations, Marienlystvej 65, 7800 Skive. Adgangskort udstedes til aktionærer, der besidder aktier i selskabet på registreringsdatoen.

Fuldmagt og brevstemmer

Aktionærer, der er noteret på navn i ejerbogen, kan afgive fuldmagt til bestyrelsen eller andre ved at udfylde den fremsendte fuldmagts-/brevstemmeblanket.

Aktionærer, der ikke er noteret på navn i ejerbogen, kan afgive fuldmagt mod behørig dokumentation, til bestyrelsen eller andre ved at udfylde fuldmagts-/brevstemmeblanket. Blanketten kan rekvireres på selskabets kontor. For at fuldmagten er gyldig skal blanketten være underskrevet, dateret og være selskabet i hænde senest 25. april 2016.

Aktionærer kan – i stedet for at afgive deres stemme på selve generalforsamlingen - vælge at afgive brevstemme, dvs. at stemme skriftligt inden generalforsamlingen afholdes. Fuldmagts-/brevstemmeblanket er vedlagt denne indkaldelse. Aktionærer, der vælger at stemme pr. brev, skal sende deres brevstemme til selskabet skriftligt på adressen Dantherm A/S, Investor Relations, Marienlystvej 65, 7800 Skive eller pr. e-mail: investor@dantherm.com, således den er selskabet i hænde senest den 25. april 2016.

Vedtagelseskrav

Til vedtagelse af de under pkt. 7 A og 7 B nævnte forslag kræves, jf. vedtægternes punkt 7.4 sammenholdt med Selskabslovens § 106, stk. 1, at dette tiltrædes af mindst 2/3 såvel af de afgivne stemmer som af den på generalforsamlingen repræsenterede aktiekapital.

Alle øvrige forslag kan vedtages med simpelt stemmeflertal, jf. vedtægternes punkt 7.4.

 

Skive, den 31. marts 2016 

Dantherm A/S

Bestyrelsen


Attachments

6_Indkaldelse_generalforsamling_20160331.pdf