Victoria Properties A/S : Fondsbørsmeddelelse nr. 211 - Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2016


Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2016

TIL AKTIONÆRERNE I VICTORIA PROPERTIES A/S

I henhold til vedtægternes pkt. 7.4 indkaldes hermed til ordinær
generalforsamling i Victoria Properties A/S til afholdelse

Torsdag den 28. april 2016, kl. 10.00

hos Bech-Bruun Advokatfirma, Langelinie Allé 35, 2100 København Ø med følgende dagsorden:

1.         Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår.

2.         Forelæggelse af revideret årsrapport til godkendelse.

3.         Bestyrelsens forslag om anvendelse af overskud eller dækning af underskud i henhold til den godkendte årsrapport.

4.         Valg af medlemmer til bestyrelsen.

  1. Bestyrelsen foreslår, at selskabet i lyset af sit begrænsede aktivitetsniveau fremadrettet ledes af en bestyrelse bestående af tre medlemmer.
  2. Bestyrelsen foreslår genvalg til bestyrelsen af direktør, statsautoriseret ejendomsmægler Peter Winther, advokat Sebastian Christmas Poulsen og direktør Lars Thylander.

5.         Valg af revision.

Bestyrelsen foreslår genvalg af PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, Strandvejen 44, 2900 Hellerup.

6.         Eventuelle forslag fra bestyrelsen og/eller aktionærerne (kapitalejerne):

Der foreligger 2 forslag til behandling på generalforsamlingen:

  1. Bestyrelsens honorar
  2. Bemyndigelse til dirigenten

De fuldstændige forslag er som følger:

6.1     Bestyrelsens honorar:

For 2016 foreslås et honorar på DKK 185.000 for så vidt angår formanden og DKK 175.000 for så vidt angår de menige bestyrelsesmedlemmer.

Der ydes ikke særskilt honorar for deltagelse i eventuelle udvalg.

6.2  Bemyndigelse til dirigenten:
Dirigenten bemyndiges til at anmelde det vedtagne til Erhvervsstyrelsen, og foretage de ændringer heri, som måtte blive krævet af Erhvervsstyrelsen i forbindelse med registrering eller godkendelse.

*****

Selskabskapitalens størrelse og aktionærernes stemmeret:
Selskabskapitalen udgør DKK 46.643.580 fordelt på aktier á DKK 10 eller multipla heraf. Hver aktie på nominelt DKK 10 giver én stemme.

Deltagelse i generalforsamlingen:

Registreringsdato:
Registreringsdatoen er torsdag den 21. april 2016. Kun aktionærer, der besidder aktier på registreringsdatoen, har ret til at deltage i og stemme på generalforsamlingen.

Deltagelse er endvidere betinget af, at aktionæren rettidigt, senest mandag den 25. april 2016 kl. 23.59 jf. nedenfor har tilmeldt sig og indløst adgangskort, jf. vedtægtens pkt. 9.1.2.

Bestilling af adgangskort:
Aktionærer, der ønsker at deltage i generalforsamlingen, skal bestille adgangskort hos Bech-Bruun Advokatfirma, Langelinie Allé 35, 2100 København Ø, pr. post eller mail til aju@bechbruun.com. Bestillingen skal være Bech-Bruun i hænde senest mandag, den 25. april 2016 kl. 23.59. Udfyldte tilmeldings-, fuldmagts- og brevstemmeblanketter kan returneres til Bech-Bruun pr. post eller mail til aju@bechbruun.com.

Fuldmagt og brevstemme:
Der er mulighed for at afgive fuldmagt til stemmeafgivelse, enten til selskabets bestyrelse eller til tredjemand, ligesom der er mulighed for at afgive brevstemme. Fuldmagts- og brevstemmeblanketten til afgivelse af fuldmagt er vedlagt denne indkaldelse og kan desuden findes på selskabets hjemmeside. Såfremt fuldmagts- og brevstemmeblanketten anvendes, skal den i udfyldt og underskreven form sendes til Bech-Bruun Advokatfirma, Langelinie Allé 35, 2100 København Ø, pr. post eller mail til aju@bechbruun.com, således at den er Bech-Bruun i hænde senest mandag, den 25. april 2016 kl. 23.59.

For at sikre identifikation af den enkelte aktionær, der udnytter sin ret til at afgive fuldmagt eller brevstemme, skal fuldmagten eller brevstemmen være underskrevet af aktionæren samt med blokbogstaver eller trykte bogstaver angive aktionærens fulde navn og adresse. Såfremt aktionæren er en juridisk person, skal dennes CVR-nr. eller anden tilsvarende identifikation være tydeligt anført i fuldmagten og/eller i brevstemmen.

Spørgsmål fra aktionærerne:
Aktionærerne kan frem til datoen for generalforsamlingen stille spørgsmål til dagsorden eller dokumenterne mv. ved skriftlig henvendelse til selskabet.

Yderligere oplysninger om generalforsamlingen:
Selskabet offentliggør senest den 6. april 2016 på selskabets hjemmeside, www.victoriaproperties.dk, følgende oplysninger og dokumenter: 1) indkaldelsen, 2) det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen, 3) de dokumenter, der skal fremlægges på generalforsamlingen, herunder den senest reviderede årsrapport (fremlagt den 31. marts 2016) 4) dagsorden for generalforsamlingen og 5) fuldmagts- og brevstemmeblanketten.

Fra den 6. april 2016 vil oplysningerne tillige være fremlagt til gennemsyn for aktionærerne på selskabets kontor Victoria Properties A/S, Bredgade 30, 1260 København K.

København den 6. april 2016

Victoria Properties A/S
Bestyrelsen

 


     Tilmeldings-, fuldmagts- og brevstemmeblanket findes i vedhæftede fil.

HUG#2001171


Attachments

Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2016.pdf