Okmetic Oyj:n ylimääräisen yhtiökokouksen päätökset


OKMETIC OYJ        PÖRSSITIEDOTE           7.7.2016               KLO 10.30

OKMETIC OYJ:N YLIMÄÄRÄISEN YHTIÖKOKOUKSEN PÄÄTÖKSET

Okmetic Oyj:n ylimääräinen yhtiökokous pidettiin torstaina 7.7.2016 klo 9.00 alkaen Okmeticin pääkonttorissa Vantaalla. 

Yhtiökokous vahvisti hallituksen jäsenmääräksi kolme jäsentä. Hallituksen jäseniksi valittiin Kai Seikku, Leo Ren (viralliselta nimeltään Weidong Ren) sekä Jeffrey Wang (viralliselta nimeltään Qingyu Wang) toimikaudeksi, joka päättyy seuraavan varsinaisen yhtiökokouksen päättyessä. Välittömästi ylimääräisen yhtiökokouksen jälkeen pidetyssä hallituksen järjestäytymiskokouksessa hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Leo Ren.

Yhtiökokous päätti, että hallituksen jäsenille ei makseta palkkiota, mutta heille korvataan yhtiön toimesta kohtuulliset hallitustyöhön osallistumisesta aiheutuvat matka- ja muut kulut.

Yhtiökokouksen pöytäkirja on nähtävillä yhtiön internet-sivuilla www.okmetic.com/sijoittajat/yhtiokokous viimeistään 21.7.2016 alkaen.

OKMETIC OYJ

Kai Seikku
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Kai Seikku
Puh. (09) 5028 0232, sähköposti: kai.seikku@okmetic.com

Johtaja, talous, IT ja viestintä Juha Jaatinen
puh. (09) 5028 0286, sähköposti: juha.jaatinen@okmetic.com

Okmetic toimittaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä, korkean lisäarvon piikiekkoja antureiden sekä erillispuolijohteiden ja analogiapiirien valmistukseen. Okmeticin strategisena tavoitteena on kasvaa kannattavasti asiakkaiden nykyisiä ja tulevia teknologiatarpeita vastaavan tuotevalikoiman avulla. Yhtiön toimintatavassa keskeistä on olla aidosti lähellä asiakasta ja ymmärtää heidän tarpeitaan ja prosessejaan.

Maailmanlaajuinen myyntiverkosto, laaja korkean lisäarvon tuotteiden portfolio, kiteenkasvatusosaaminen, pitkäaikaiset tuotekehityshankkeet sekä tehokas ja joustava tuotanto luovat edellytykset strategisten tavoitteiden saavuttamiselle. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Suomessa, missä myös valmistetaan valtaosa yhtiön piikiekoista. Oman valmistuksen lisäksi yhtiöllä on sopimusvalmistusta Japanissa ja Kiinassa. Okmetic on noteerattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä tunnuksella OKM1V. Lisätietoja yhtiöstä saa kotisivuilta: www.okmetic.com.

HUG#2026780


Attachments

OKMF2716 Ylimääräisen yhtiökokouksen päätökset.pdf