NSIG Finlandin kaikista Okmeticin osakkeista ja optio-oikeuksista tekemän vapaaehtoisen julkisen ostotarjouksen jälkikäteisen tarjousajan lopullinen tulos


OKMETIC OYJ            PÖRSSITIEDOTE                7.7.2016      KLO 11.15

EI JULKISTETTAVAKSI TAI LEVITETTÄVÄKSI, SUORAAN TAI VÄLILLISESTI, KOKONAAN TAI OSITTAIN, ALUEELLA TAI ALUEELLE TAI HENKILÖLLE, JOKA SIJAITSEE TAI ASUU YHDYSVALLOISSA, KANADASSA, JAPANISSA, AUSTRALIASSA, ETELÄ-AFRIKASSA TAI HONGKONGISSA TAI MILLÄÄN MUULLA SELLAISELLA ALUEELLA, JOSSA OSTOTARJOUS TAI VASTAAVA TIEDOTE TAI JAKAMINEN OLISI SOVELLETTAVAN LAIN VASTAINEN TAI VAATISI TARJOUSASIAKIRJOJA, REKISTERÖINNIN TAI MUITA TOIMENPITEITÄ SUOMEN LAIN VAATIMUSTEN LISÄKSI.

NSIG FINLANDIN KAIKISTA OKMETICIN OSAKKEISTA JA OPTIO-OIKEUKSISTA TEKEMÄN VAPAAEHTOISEN JULKISEN OSTOTARJOUKSEN JÄLKIKÄTEISEN TARJOUSAJAN LOPULLINEN TULOS

NSIG Finland S.à r.l. ("NSIG Finland"), joka on National Silicon Industry Groupin ("NSIG") välillisesti kokonaan omistama tytäryhtiö, on tehnyt vapaaehtoisen julkisen ostotarjouksen hankkiakseen kaikki Okmetic Oyj:n ("Okmetic") liikkeeseen lasketut osakkeet ja optio-oikeudet, jotka eivät ole Okmeticin tai minkään sen tytäryhtiön omistuksessa ("Ostotarjous"). Ostotarjouksen mukainen jälkikäteinen tarjousaika alkoi 20.6.2016 ja päättyi 4.7.2016 ("Jälkikäteinen Tarjousaika").

NSIG on tänään 7.7.2016 julkaissut lehdistötiedotteen, jonka mukaan

  • Jälkikäteisen Tarjousajan lopullisen tuloksen mukaan Jälkikäteisen Tarjousajan aikana tarjotut osakkeet edustavat noin 0,63 prosenttia kaikista Okmeticin osakkeista ja osakkeiden tuottamista äänistä (lukuun ottamatta Okmeticin hallussa olevia omia osakkeita). Jälkikäteisen Tarjousajan aikana ei tarjottu optio-oikeuksia. Yhdessä varsinaisen tarjousajan aikana tarjottujen osakkeiden kanssa Ostotarjouksessa tarjotut osakkeet edustavat noin 96,41 prosenttia kaikista Okmeticin osakkeista ja osakkeiden tuottamista äänistä (lukuun ottamatta Okmeticin hallussa olevia omia osakkeita).
     
  • Huomioiden markkinaostojen kautta hankitut osakkeet, NSIG Finland tulee omistamaan noin 96,78 prosenttia kaikista Okmeticin osakkeista ja osakkeiden tuottamista äänistä (lukuun ottamatta Okmeticin hallussa olevia omia osakkeita) Jälkikäteisen Tarjousajan aikana tarjottujen osakkeiden oston ja myynnin selvittämisen jälkeen. Varsinaisen tarjousajan aikana tarjottujen optio-oikeuksien kanssa (noin 98,52 prosenttia optio-oikeuksista) tämä tarkoittaa noin 96,72 prosentin omistusta kaikista Okmeticin osakkeista ja osakkeiden tuottamista äänistä ulkona olevien optio-oikeuksien täysi laimennusvaikutus huomioiden ja lukuun ottamatta Okmeticin hallussa olevia omia osakkeita.
     
  • Jälkikäteisen Tarjousajan aikana pätevästi tarjottujen osakkeiden osto ja myynti toteutetaan arviolta 8.7.2016 ja kaupat selvitetään arviolta 12.7.2016 ("Selvityspäivä").
     
  • Jälkikäteisen Tarjousajan aikana pätevästi tarjottujen osakkeiden tarjousvastike maksetaan Selvityspäivänä osakkeenomistajan arvo-osuustilin hoitotilille tai, osakkeiden omistuksen ollessa hallintarekisteröity, hyväksymislomakkeessa määritellylle pankkitilille. Osakkeenomistajan varsinainen maksun vastaanottoajankohta riippuu kaikissa tilanteissa rahalaitosten välisen maksuliikenteen aikatauluista ja haltijan ja tilinhoitajayhteisön, arvopaperisäilyttäjän tai hallintarekisteröinnin hoitajan välisistä sopimuksista.
     
  • NSIG Finlandin tarkoituksena on hankkia omistukseensa kaikki Okmeticin osakkeet ja optio-oikeudet. Koska NSIG Finlandin omistus on ylittänyt Ostotarjouksen myötä yhdeksän kymmenesosaa (9/10) kaikista Okmeticin osakkeista ja niiden tuottamista äänistä, NSIG Finland on toimittanut Keskuskauppakamarin lunastuslautakunnalle hakemuksen Okmeticin jäljellä olevia osakkeita koskevan osakeyhtiölain mukaisen vähemmistöosakkeiden lunastusmenettelyn käynnistämiseksi.
     
  • NSIG Finland voi ostaa Okmeticin osakkeita ja optio-oikeuksia myös Nasdaq Helsingin järjestämässä julkisessa kaupankäynnissä tai muutoin hinnalla, joka ei ylitä 9,20 euron tarjoushintaa osaketta kohden eikä seuraavia tarjoushintoja optio-oikeuksien osalta: 4,87 euroa jokaisesta optio-oikeudesta 2013 A ja 4,62 euroa jokaisesta optio-oikeudesta 2013 B.

NSIG:n edellä mainittu lehdistötiedote on kokonaisuudessaan liitetty tämän pörssitiedotteen liitteeksi 1.

OKMETIC OYJ

Hallitus

Lisätietoja antavat:

Toimitusjohtaja Kai Seikku
puh. 09 5028 0232, sähköposti: kai.seikku@okmetic.com

TIETOJA OKMETIC OYJ:STÄ

Vuonna 1985 perustettu Okmetic on yksi maailman johtavista erikoispiikiekkojen valmistajista ja toimittajista ja sillä on tehdas Vantaalla Suomessa sekä sopimusvalmistusta Kiinassa ja Japanissa. Yhtiöllä on myyntitoimistot Japanissa, Hongkongissa ja Yhdysvalloissa sekä laaja agenttiverkosto, joka palvelee asiakkaita Kiinassa, Koreassa, Malesiassa, Singaporessa, Taiwanissa ja Yhdysvalloissa. Okmeticin räätälöityjä, korkean lisäarvon piikiekkoja käytetään antureiden sekä erillispuolijohteiden ja analogiapiirien valmistukseen. Okmetic on listattu Nasdaq Helsingin pörssilistalle (kaupankäyntitunnus: OKM1V).

Okmeticin pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Lisätietoja löydät internet-osoitteesta www.okmetic.com.

TIETOJA NSIG:STÄ

NSIG on yksityinen osakeyhtiö, jonka toiminta on järjestetty Kiinan kansantasavallan lakien mukaisesti. NSIG:n rekisteröity toimipaikka on Shanghaissa, Kiinassa.

Vuonna 2015 perustettu NSIG on Kiinassa sijaitseva holding-yhtymä, joka investoi ja kehittää puolijohdemateriaaleja ja -laitteita teollisuudelle ja sen rekisteröity pääoma on RMB 2 miljardia (noin 272 miljoonaa euroa). NSIG:n tavoitteena on luoda merkittävä teollinen toimija kansainväliselle puolijohdealalle (erityisesti pii ja sen ekosysteemit) sekä kotimaisten Kiinaan suuntautuvien investointien että ulkomaille suuntautuvien yrityskauppojen avulla.

HUOMAUTUS

TÄMÄ TIEDOTE SISÄLTÄÄ VAIN YLEISTÄ TIETOA EIKÄ MUODOSTA TAI OLE OSA MITÄÄN TARJOUSTA OSTAA TAI TARJOUSPYYNTÖÄ MYYDÄ TAI KEHOTUSTA OSALLISTUA. SIJOITTAJAT VOIVAT HYVÄKSYÄ OSAKKEITA JA OPTIO-OIKEUKSIA KOSKEVAN OSTOTARJOUKSEN YKSINOMAAN TARJOUSASIAKIRJAAN SISÄLLYTETTYJEN TIETOJEN POHJALTA.

OSAKKEIDEN JA OPTIO-OIKEUKSIEN OSTOTARJOUSTA EI TEHDÄ EIKÄ TULLA TEKEMÄÄN SUORAAN TAI VÄLILLISESTI ALUEILLE, JOILLA TÄLLAISEN TARJOUKSEN TEKEMINEN TAI TARJOUKSEEN OSALLISTUMINEN OLISI LAINVASTAISTA TAI SE VAATISI YLIMÄÄRÄISIÄ TARJOUSASIAKIRJOJA, REKISTERÖINTIÄ TAI MUITA TOIMENPITEITÄ SUOMEN LAIN VAATIMUSTEN LISÄKSI.

VASTAAVASTI OSTOTARJOUSASIAKIRJAA JA SIIHEN LIITTYVIÄ HYVÄKSYMISLOMAKKEITA EI SAA JAKAA, LEVITTÄÄ EDELLEEN TAI VÄLITTÄÄ ALUEELLE TAI ALUEELTA, JOSSA TÄLLAISEN TARJOUKSEN TEKEMINEN TAI TARJOUKSEEN OSALLISTUMINEN ON LAINVASTAISTA TAI VAATISI YLIMÄÄRÄISIÄ TARJOUSASIAKIRJOJA, REKISTERÖINTEJÄ TAI MUITA TOIMENPITEITÄ SUOMEN LAIN VAATIMUSTEN LISÄKSI. OSAKKEIDEN JA OPTIO-OIKEUKSIEN OSTOTARJOUSTA EI ERITYISESTI TEHDÄ EIKÄ TULLA TEKEMÄÄN SUORAAN TAI VÄLILLISESTI, ALUEELLA TAI ALUEELLE, POSTIPALVELUJEN KAUTTA TAI MILLÄÄN MUULLA VÄLINEELLÄ (SISÄLTÄEN MUTTA EI RAJOITTUEN, FAKSIN, TELEKSIN, PUHELIMEN, SÄHKÖPOSTIN TAI MUUT ELEKTONISET VIESTINTÄMUODOT) TAI MINKÄÄN KANSALLISEN ARVOPAPERIPÖRSSIN KAUTTA YHDYSVALLOISSA, KANADASSA, JAPANISSA, AUSTRALIASSA, ETELÄ-AFRIKASSA TAI HONGKONGISSA JA SITÄ EI VOIDA HYVÄKSYÄ MILLÄÄN SELLAISELLA KEINOLLA, TAVALLA, VÄLINEELLÄ TAI PALVELULLA YHDYSVALLOISTA, KANADASTA, JAPANISTA, AUSTRALIASTA, ETELÄ-AFRIKASTA TAI HONGKONGISTA TAI HENKILÖT, JOTKA SIJAITSEVAT TAI ASUVAT NIISSÄ (MUKAAN LUKIEN AGENTIT, LUOTTAMUSMIEHET TAI MUUT VÄLITTÄJÄT) JA TOIMIVAT NIIDEN HENKILÖIDEN TOIMESTA TAI LUKUUN, JOTKA SIJAITSEVAT TAI ASUVAT SIELLÄ. MAHDOLLINEN OSAKKEIDEN JA OPTIO-OIKEUKSIEN OSTOTARJOUKSEN VÄITETTY HYVÄKSYNTÄ, JOKA JOHTUU SUORAAN TAI VÄLILLISESTI NÄIDEN RAJOITUSTEN RIKKOMISESTA ON PÄTEMÄTÖN.

TÄSSÄ TIEDOTTEESSA TAI TARJOUSASIAKIRJASSA JA MUISSA OSTOTARJOUKSEEN LIITTYVISSÄ ASIAKIRJOISSA TAI MATERIAALEISSA ESITETTYJÄ TIETOJA EI SAA TIEDOTTAA EIKÄ VIRANOMAINEN OLE HYVÄKSYNYT KYSEISIÄ ASIAKIRJOJA JA/TAI MATERIAALEJA ISON-BRITANNIAN VUODEN 2000 RAHOITUSPALVELU- JA MARKKINALAIN (FINANCIAL SERVICES AND MARKETS ACT) 21 KOHDAN MUKAISESTI. VASTAAVASTI KYSEISIÄ ASIAKIRJOJA JA/TAI MATERIAALEJA EI TULE JAKAA, EIKÄ NIITÄ SAA SUUNNATA ISOON-BRITANNIAAN YLEISÖLLE. KYSEISTEN ASIAKIRJOJEN JA/TAI MATERIAALIEN VIESTINTÄ RAHOITUSALAN MARKKINOINTINA TULEE TEHDÄ ISOSSA-BRITANNIASSA VAIN SIJOITUSALAN AMMATTILAISILLE (JOTKA KUULUVAT ISON-BRITANNIAN VUODEN 2000 RAHOITUSPALVELU- JA MARKKINALAIN (FINANCIAL SERVICES AND MARKET ACT) (FINANCIAL PROMOTION), VUODEN 2005 MÄÄRÄYKSEN ("MÄÄRÄYS") 19(5) ARTIKLAN SOVELTAMISALAAN) TAI MÄÄRÄYKSEN 43 ARTIKLASSA SOVELTAMISALAAN KUULUVILLE HENKILÖILLE TAI MUILLE HENKILÖILLE, JOILLE NE VOIDAAN LAILLISESTI TIEDOTTAA MÄÄRÄYKSEN MUKAISESTI.

UBS Limitedillä on the Prudential Regulation Authorityn myöntämä toimilupa ja sitä sääntelee Iso-Britannian the Financial Conduct Authority ja the Prudential Regulation Authority. UBS Limited toimii Okmeticin taloudellisena neuvonantajana Ostotarjouksen yhteydessä, eikä se toimi kenenkään muun puolesta tai ole vastuussa kenellekään muulle kuin Okmeticille UBS Limitedin asiakkailleen tarjoaman suojan varmistamisesta tai neuvonannosta Ostotarjouksen yhteydessä.

LIITE 1: National Silicon Industry Groupin lehdistötiedote 7.7.2016

NSIG FINLANDIN KAIKISTA OKMETICIN OSAKKEISTA JA OPTIO-OIKEUKSISTA TEKEMÄN JULKISEN OSTOTARJOUKSEN JÄLKIKÄTEISEN TARJOUSAJAN LOPULLINEN TULOS

NATIONAL SILICON INDUSTRY GROUP LEHDISTÖTIEDOTE                   7.7.2016 klo 11:00

EI JULKAISTAVAKSI TAI LEVITETTÄVÄKSI, SUORAAN TAI VÄLILLISESTI, KOKONAAN TAI OSITTAIN, ALUEELLA TAI ALUEELLE TAI HENKILÖLLE, JOKA SIJAITSEE TAI ASUU YHDYSVALLOISSA, KANADASSA, JAPANISSA, AUSTRALIASSA, ETELÄ-AFRIKASSA TAI HONGKONGISSA TAI MILLÄÄN SELLAISELLA ALUEELLA, JOSSA OSTOTARJOUS TAI VASTAAVA TIEDOTE TAI JAKAMINEN OLISI SOVELTUVAN LAIN VASTAINEN TAI VAATISI TARJOUSASIAKIRJOJA, REKISTERÖINNIN TAI MUITA TOIMENPITEITÄ SUOMEN LAIN VAATIMUSTEN LISÄKSI.

NSIG FINLANDIN KAIKISTA OKMETICIN OSAKKEISTA JA OPTIO-OIKEUKSISTA TEKEMÄN JULKISEN OSTOTARJOUKSEN JÄLKIKÄTEISEN TARJOUSAJAN LOPULLINEN TULOS

NSIG Finland S.à r.l. ("NSIG Finland" tai "Tarjouksentekijä "), joka on National Silicon Industry Groupin ("NSIG") välillisesti kokonaan omistama tytäryhtiö, aloitti 22.4.2016 vapaaehtoisen julkisen ostotarjouksen kaikista Okmetic Oyj:n ("Okmetic") liikkeeseen laskemista ja ulkona olevista osakkeista ja optio-oikeuksista, jotka eivät ole Okmeticin tai sen tytäryhtiöiden omistuksessa ("Ostotarjous"). Ostotarjouksen mukainen jälkikäteinen tarjousaika alkoi 20.6.2016 ja päättyi 4.7.2016 ("Jälkikäteinen Tarjousaika").

Jälkikäteisen Tarjousajan lopullisen tuloksen mukaan Jälkikäteisen Tarjousajan aikana tarjotut osakkeet edustavat noin 0,63 prosenttia kaikista Okmeticin osakkeista ja osakkeiden tuottamista äänistä (lukuun ottamatta Okmeticin hallussa olevia omia osakkeita). Jälkikäteisen Tarjousajan aikana ei tarjottu optio-oikeuksia. Yhdessä varsinaisen tarjousajan aikana tarjottujen osakkeiden kanssa Ostotarjouksessa tarjotut osakkeet edustavat noin 96,41 prosenttia kaikista Okmeticin osakkeista ja osakkeiden tuottamista äänistä (lukuun ottamatta Okmeticin hallussa olevia omia osakkeita).

Huomioiden markkinaostojen kautta hankitut osakkeet, Tarjouksentekijä tulee omistamaan noin 96,78 prosenttia kaikista Okmeticin osakkeista ja osakkeiden tuottamista äänistä (lukuun ottamatta Okmeticin hallussa olevia omia osakkeita) Jälkikäteisen Tarjousajan aikana tarjottujen osakkeiden oston ja myynnin selvittämisen jälkeen. Varsinaisen tarjousajan aikana tarjottujen optio-oikeuksien kanssa (noin 98,52 prosenttia optio-oikeuksista) tämä tarkoittaa noin 96,72 prosentin omistusta kaikista Okmeticin osakkeista ja osakkeiden tuottamista äänistä ulkona olevien optio-oikeuksien täysi laimennusvaikutus huomioiden ja lukuun ottamatta Okmeticin hallussa olevia omia osakkeita.

Jälkikäteisen Tarjousajan aikana pätevästi tarjottujen osakkeiden osto ja myynti toteutetaan arviolta 8.7.2016 ja kaupat selvitetään arviolta 12.7.2016 ("Selvityspäivä").

Jälkikäteisen Tarjousajan aikana pätevästi tarjottujen osakkeiden tarjousvastike maksetaan Selvityspäivänä osakkeenomistajan arvo-osuustilin hoitotilille tai, osakkeiden omistuksen ollessa hallintarekisteröity, hyväksymislomakkeessa määritellylle pankkitilille. Osakkeenomistajan varsinainen maksun vastaanottoajankohta riippuu kaikissa tilanteissa rahalaitosten välisen maksuliikenteen aikatauluista ja haltijan ja tilinhoitajayhteisön, arvopaperisäilyttäjän tai hallintarekisteröinnin hoitajan välisistä sopimuksista.

Tarjouksentekijän tarkoituksena on hankkia omistukseensa kaikki Okmeticin osakkeet ja optio-oikeudet. Koska Tarjouksentekijän omistus on ylittänyt Ostotarjouksen myötä yhdeksän kymmenesosaa (9/10) kaikista Okmeticin osakkeista ja niiden tuottamista äänistä, Tarjouksentekijä on toimittanut Keskuskauppakamarin lunastuslautakunnalle hakemuksen Okmeticin jäljellä olevia osakkeita koskevan osakeyhtiölain mukaisen vähemmistöosakkeiden lunastusmenettelyn käynnistämiseksi.

Tarjouksentekijä voi ostaa Okmeticin osakkeita ja optio-oikeuksia myös Nasdaq Helsingin järjestämässä julkisessa kaupankäynnissä tai muutoin hinnalla, joka ei ylitä 9,20 euron tarjoushintaa osaketta kohden eikä seuraavia tarjoushintoja optio-oikeuksien osalta: 4,87 euroa jokaisesta optio-oikeudesta 2013 A ja 4,62 euroa jokaisesta optio-oikeudesta 2013 B.

7.7.2016

National Silicon Industry Group                   NSIG Finland S.à r.l.

Lisätietoja antaa:

NSIG

Toimitusjohtaja Leo Ren
puh. +86 21 5285 9096, sähköposti: leoren@sh-nsig.com

TIETOJA NSIG:ISTÄ

NSIG on yksityinen osakeyhtiö, jonka toiminta on järjestetty Kiinan kansantasavallan lakien mukaisesti. NSIG:n rekisteröity toimipaikka on Shanghaissa, Kiinassa.

Vuonna 2015 perustettu NSIG on Kiinassa sijaitseva holding-yhtymä, joka investoi ja kehittää puolijohdemateriaaleja ja -laitteita teollisuudelle ja sen rekisteröity pääoma on RMB 2 miljardia (noin 272 miljoonaa euroa). NSIG:n tavoitteena on luoda merkittävä teollinen toimija kansainväliselle puolijohdealalle (erityisesti pii ja sen ekosysteemit) sekä kotimaisten Kiinaan suuntautuvien investointien että ulkomaille suuntautuvien yrityskauppojen avulla.

TIETOJA OKMETIC OYJ:STÄ

Vuonna 1985 perustettu Okmetic on yksi maailman johtavista erikoispiikiekkojen valmistajista ja toimittajista ja sillä on tehdas Vantaalla Suomessa sekä sopimusvalmistusta Kiinassa ja Japanissa. Yhtiöllä on myyntitoimistot Japanissa, Hongkongissa ja Yhdysvalloissa sekä laaja agenttiverkosto, joka palvelee asiakkaita Kiinassa, Koreassa, Malesiassa, Singaporessa, Taiwanissa ja Yhdysvalloissa. Okmeticin räätälöityjä, korkean lisäarvon piikiekkoja käytetään antureiden sekä erillispuolijohteiden ja analogiapiirien valmistukseen. Okmetic on listattu Nasdaq Helsingin pörssilistalle (kaupankäyntitunnus: OKM1V).

Okmeticin pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Lisätietoja löydät internetosoitteesta www.okmetic.com.

HUOMAUTUS

TÄMÄ TIEDOTE SISÄLTÄÄ VAIN YLEISTÄ TIETOA EIKÄ MUODOSTA TAI OLE OSA MITÄÄN TARJOUSTA OSTAA TAI TARJOUSPYYNTÖÄ MYYDÄ TAI KEHOTUSTA OSALLISTUA. SIJOITTAJAT VOIVAT HYVÄKSYÄ OSAKKEITA JA OPTIO-OIKEUKSIA KOSKEVAN OSTOTARJOUKSEN YKSINOMAAN TARJOUSASIAKIRJAAN SISÄLLYTETTYJEN TIETOJEN POHJALTA.

OSAKKEIDEN JA OPTIO-OIKEUKSIEN OSTOTARJOUSTA EI TEHDÄ EIKÄ TULLA TEKEMÄÄN SUORAAN TAI VÄLILLISESTI ALUEILLE, JOILLA TÄLLAISEN TARJOUKSEN TEKEMINEN TAI TARJOUKSEEN OSALLISTUMINEN OLISI LAINVASTAISTA TAI VAATISI YLIMÄÄRÄISIÄ TARJOUSASIAKIRJOJA, REKISTERÖINTIÄ TAI MUITA TOIMENPITEITÄ SUOMEN LAIN VAATIMUSTEN LISÄKSI.

VASTAAVASTI OSTOTARJOUSASIAKIRJAA JA SIIHEN LIITTYVIÄ HYVÄKSYMISLOMAKKEITA EI SAA JAKAA, LEVITTÄÄ EDELLEEN TAI VÄLITTÄÄ ALUEELLE TAI ALUEELTA, JOSSA TÄLLAISEN TARJOUKSEN TEKEMINEN TAI TARJOUKSEEN OSALLISTUMINEN ON LAINVASTAISTA TAI VAATISI YLIMÄÄRÄISIÄ TARJOUSASIAKIRJOJA, REKISTERÖINTEJÄ TAI MUITA TOIMENPITEITÄ SUOMEN LAIN VAATIMUSTEN LISÄKSI. OSAKKEIDEN JA OPTIO-OIKEUKSIEN OSTOTARJOUSTA EI ERITYISESTI TEHDÄ EIKÄ TULLA TEKEMÄÄN SUORAAN TAI VÄLILLISESTI, ALUEELLA TAI ALUEELLE, POSTIPALVELUJEN KAUTTA TAI MILLÄÄN MUULLA VÄLINEELLÄ (SISÄLTÄEN MUTTA EI RAJOITTUEN, FAKSIN, TELEKSIN, PUHELIMEN, SÄHKÖPOSTIN TAI MUUT ELEKTONISET VIESTINTÄMUODOT) TAI MINKÄÄN KANSALLISEN ARVOPAPERIPÖRSSIN KAUTTA YHDYSVALLOISSA, KANADASSA, JAPANISSA, AUSTRALIASSA, ETELÄ-AFRIKASSA TAI HONGKONGISSA JA SITÄ EI VOIDA HYVÄKSYÄ MILLÄÄN SELLAISELLA KEINOLLA, TAVALLA, VÄLINEELLÄ TAI PALVELULLA YHDYSVALLOISTA, KANADASTA, JAPANISTA, AUSTRALIASTA, ETELÄ-AFRIKASTA TAI HONGKONGISTA TAI HENKILÖT, JOTKA SIJAITSEVAT TAI ASUVAT NIISSÄ (MUKAAN LUKIEN AGENTIT, LUOTTAMUSMIEHET TAI MUUT VÄLITTÄJÄT) JA TOIMIVAT NIIDEN HENKILÖIDEN TOIMESTA TAI LUKUUN, JOTKA SIJAITSEVAT TAI ASUVAT SIELLÄ. MAHDOLLINEN OSAKKEIDEN JA OPTIO-OIKEUKSIEN OSTOTARJOUKSEN VÄITETTY HYVÄKSYNTÄ, JOKA JOHTUU SUORAAN TAI VÄLILLISESTI NÄIDEN RAJOITUSTEN RIKKOMISESTA ON PÄTEMÄTÖN.

TÄSSÄ TIEDOTTEESSA TAI TARJOUSASIAKIRJASSA JA MUISSA OSTOTARJOUKSEEN LIITTYVISSÄ ASIAKIRJOISSA TAI MATERIAALEISSA ESITETTYJÄ TIETOJA EI SAA TIEDOTTAA EIKÄ VIRANOMAINEN OLE HYVÄKSYNYT KYSEISIÄ ASIAKIRJOJA JA/TAI MATERIAALEJA ISON-BRITANNIAN VUODEN 2000 RAHOITUSPALVELU- JA MARKKINALAIN (FINANCIAL SERVICES AND MARKETS ACT) 21 KOHDAN MUKAISESTI. VASTAAVASTI KYSEISIÄ ASIAKIRJOJA JA/TAI MATERIAALEJA EI TULE JAKAA, EIKÄ NIITÄ SAA SUUNNATA ISOON-BRITANNIAAN YLEISÖLLE. KYSEISTEN ASIAKIRJOJEN JA/TAI MATERIAALIEN VIESTINTÄ RAHOITUSALAN MARKKINOINTINA TULEE TEHDÄ ISOSSA-BRITANNIASSA VAIN SIJOITUSALAN AMMATTILAISILLE (JOTKA KUULUVAT ISON-BRITANNIAN VUODEN 2000 RAHOITUSPALVELU- JA MARKKINALAIN (FINANCIAL SERVICES AND MARKET ACT) (FINANCIAL PROMOTION), VUODEN 2005 MÄÄRÄYKSEN ("MÄÄRÄYS") 19(5) ARTIKLAN SOVELTAMISALAAN) TAI MÄÄRÄYKSEN 43 ARTIKLASSA SOVELTAMISALAAN KUULUVILLE HENKILÖILLE TAI MUILLE HENKILÖILLE, JOILLE NE VOIDAAN LAILLISESTI TIEDOTTAA MÄÄRÄYKSEN MUKAISESTI.

UBS Limitedillä on the Prudential Regulation Authorityn myöntämä toimilupa ja sitä sääntelee Iso-Britannian the Financial Conduct Authority ja the Prudential Regulation Authority. UBS Limited toimii Okmeticin taloudellisena neuvonantajana Ostotarjouksen yhteydessä, eikä se toimi kenenkään muun puolesta tai ole vastuussa kenellekään muulle kuin Okmeticille UBS Limitedin asiakkailleen tarjoaman suojan varmistamisesta tai neuvonannosta Ostotarjouksen yhteydessä.

HUG#2026803


Attachments

OKMF3016 lopullinen tulos jälkikäteinen tarjousaika.pdf