KUTSU YLIMÄÄRÄISEEN YHTIÖKOKOUKSEEN


Takoma Oyj                                 Pörssitiedote                             26.9.2016 klo 14.00

Takoma Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan yhtiön ylimääräiseen yhtiökokoukseen osakeyhtiölain 20 luvun 23 §:n 3 momentin mukaisesti, koska yhtiön oma pääoma on osatilikaudelta 1.11.2015-31.7.2016 laaditun tilinpäätöksen mukaan alle puolet osakepääomasta. Osakeyhtiölain edellä mainitun lainkohdan mukaisesti yhtiön hallituksen on viipymättä kutsuttava yhtiökokous koolle päättämään mahdollisista toimenpiteistä yhtiön taloudellisen aseman tervehdyttämiseksi.

Kokous pidetään maanantaina lokakuun 24. päivänä 2016 alkaen klo 10.00 Technopolis Oyj Yliopistonrinteen Pappkoff-kokoushuoneessa osoitteessa Kalevantie 2, Tampere. Kokoukseen ilmoittautuneiden vastaanottaminen aloitetaan klo 9.30.

 

A. YLIMÄÄRÄISESSÄ YHTIÖKOKOUKSESSA KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Yhtiökokouksessa käsitellään seuraavat asiat:
 

  1. Kokouksen avaaminen
     
  2. Kokouksen järjestäytyminen
  1. Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskun valvojien valitseminen
  1. Kokouksen laillisuuden toteaminen
  1. Läsnä olevien toteaminen ja ääniluettelon vahvistaminen
  1. Osatilikaudelta 1.11.2015-31.7.2016 laaditun tilinpäätöksen esittäminen

Yhtiön hallituksen puheenjohtajan ja toimitusjohtajan katsausten esittäminen

  1. Päätetään mahdollisista toimenpiteistä yhtiön taloudellisen aseman tervehdyttämiseksi
  1. Kokouksen päättäminen

 

B. YHTIÖKOKOUSASIAKIRJAT

Tämä kokouskutsu on saatavilla Takoma Oyj:n internet-sivuilla osoitteessa www.takoma.fi. Takoma Oyj:n osatilikaudelta 1.11.2015-31.7.2016 laadittu tilinpäätös, joka sisältää yhtiön tilinpäätöksen ja konsernitilinpäätöksen ja toimintakertomuksen, on saatavilla edellä mainituilla yhtiön internet-sivuilla viimeistään 30.9.2016. Tilinpäätösasiakirjat on saatavilla myös yhtiökokouksessa, ja niistä sekä tästä kokouskutsusta lähetetään pyydettäessä jäljennökset osakkeenomistajille. Yhtiökokouksen pöytäkirja on nähtävillä edellä mainituilla internet-sivuilla viimeistään 7.11.2016 alkaen.

 

C. OHJEITA KOKOUKSEEN OSALLISTUJILLE

 

  1. Osallistumisoikeus ja ilmoittautuminen

Oikeus osallistua yhtiökokoukseen on osakkeenomistajalla, joka on 12.10.2016 rekisteröity Euroclear Finland Oy:n pitämään yhtiön osakasluetteloon. Osakkeenomistaja, jonka osakkeet on merkitty hänen henkilökohtaiselle suomalaiselle arvo-osuustililleen, on rekisteröity yhtiön osakasluetteloon. Osakkeenomistajan, joka haluaa osallistua yhtiökokoukseen, tulee ilmoittautua viimeistään 19.10.2016 kello 16.00 mennessä. Yhtiökokoukseen voi ilmoittautua:

a. sähköpostin kautta osoitteella milla.store@panostaja.fi

b. kirjeitse osoitteeseen Takoma Oyj, c/o Panostaja Oyj Milla Store, Kalevantie 2, 33100 Tampere.

Sähköpostin tai ilmoittautumiskirjeen on oltava perillä ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa osakkeenomistajan nimi, henkilötunnus, osoite, puhelinnumero sekä mahdollisen avustajan nimi tai asiamiehen nimi ja asiamiehen henkilötunnus. Osakkeenomistajien Takoma Oyj:lle luovuttamia henkilötietoja käytetään vain yhtiökokouksen ja siihen liittyvien tarpeellisten rekisteröintien käsittelyn yhteydessä.

 

  1. Asiamiehen käyttäminen ja valtakirjat

Osakkeenomistaja saa osallistua yhtiökokoukseen ja käyttää siellä oikeuksiaan asiamiehen välityksellä.

Osakkeenomistajan asiamiehen on esitettävä päivätty valtakirja, tai hänen on muuten luotettavalla tavalla osoitettava olevansa oikeutettu edustamaan osakkeenomistajaa. Mikäli osakkeenomistaja osallistuu yhtiökokoukseen usean asiamiehen välityksellä, jotka edustavat osakkeenomistajaa eri arvopaperitileillä olevilla osakkeilla, on ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettava osakkeet, joiden perusteella kukin asiamies edustaa osakkeenomistajaa.

Mahdolliset valtakirjat pyydetään toimittamaan alkuperäisinä osoitteeseen Takoma Oyj, c/o Panostaja, Milla Store, Kalevantie 2, 33100 Tampere ennen ilmoittautumisajan päättymistä.

 

  1. Hallintarekisteröidyn osakkeen omistaja

Hallintarekisteröityjen osakkeiden omistajalla on oikeus osallistua yhtiökokoukseen niiden osakkeiden nojalla, joiden perusteella hänellä olisi oikeus olla merkittynä Euroclear Finland Oy:n pitämään osakasluetteloon 12.10.2016. Osallistuminen edellyttää lisäksi, että osakkeenomistaja on näiden osakkeiden nojalla tilapäisesti merkitty Euroclear Finland Oy:n pitämään yhtiön osakasluetteloon viimeistään 19.10.2016 klo 10.00 mennessä. Hallintarekisteriin merkittyjen osakkeiden osalta tämä katsotaan ilmoittautumiseksi yhtiökokoukseen.

Hallintarekisteröidyn osakkeen omistajaa kehotetaan pyytämään hyvissä ajoin omaisuudenhoitajaltaan tarvittavat ohjeet koskien rekisteröitymistä tilapäiseen osakasluetteloon, valtakirjojen antamista ja ilmoittautumista yhtiökokoukseen. Omaisuudenhoitajan tilinhoitajayhteisön tulee ilmoittaa hallintarekisteröidyn osakkeen omistaja, joka haluaa osallistua varsinaiseen yhtiökokoukseen, merkittäväksi tilapäisesti yhtiön osakasluetteloon viimeistään 19.10.2016 klo 10.00 mennessä.

 

  1. Muut tiedot

Yhtiökokouksessa läsnä olevalla osakkeenomistajalla on yhtiökokouksessa osakeyhtiölain 5 luvun 25 §:n mukainen kyselyoikeus kokouksessa käsiteltävistä asioista.

Takoma Oyj:llä on kokouskutsun päivänä 26.9.2016 yhteensä 15.664.266 osaketta ja ääntä.

Yhtiökokouksessa on kahvitarjoilu.

Ajoneuvojen pysäköinti on mahdollista Technopoliksen parkkipaikoilla ja lähistöllä sijaitsevien Tullin ja Hämpin parkkihalleissa.

 

Tampereella 26. päivänä syyskuuta 2016

 

TAKOMA OYJ:N HALLITUS

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jari Lilja, Takoma Oyj, 0400 244 040