Selskabsmeddelelse nr. 5 fra 2017 - Orientering til markedet og aflysning af ekstraordinær generalforsamling


Nordic Blue Invest A/S (”Selskabet”) har tidligere i selskabsmeddelelse nr. 4 af 9. marts 2017 indkaldt til ekstraordinær generalforsamling til afholdelse den 31. marts 2017 kl. 10.00 med henblik på udvidelse af bestyrelsen og valg af to nye bestyrelsesmedlemmer.

Selskabet har gennem en periode arbejdet på at opfylde betingelserne for at opretholde sin notering på NASDAQ Copenhagen, herunder at få en ny erhvervsmæssig aktivitet ind i Selskabet, men må konstatere, at Selskabet ikke kan nå at få aktiviteten ind i Selskabet og opfylde samtlige betingelser for opretholdelse af notering inden udløb af den 31. marts 2017, som er den frist, NASDAQ Copenhagen har givet Selskabet til at opfylde noteringsbetingelserne. Selskabet har anmodet NASDAQ Copenhagen om en forlængelse af fristen, hvilket ikke er blevet imødekommet. NASDAQ Copenhagen har i den forbindelse oplyst, at sagens forsatte behandling nu vil blive overdraget til NASDAQ Copenhagens disciplinærkomité, som skal vurdere, om Selskabet kan opretholde sin notering på NASDAQ Copenhagen.

Henset til, at Selskabet ikke kan nå opfylde samtlige noteringsbetingelser inden fristen udløber, har Selskabet besluttet at aflyse den indkaldte ekstraordinære generalforsamling, som var planlagt til i morgen, fredag den 31. marts 2017 kl. 10, idet Selskabet ikke anser det for formålstjenstligt at udvide bestyrelsen og vælge nye bestyrelsesmedlemmer med den usikkerhed der er omkring Selskabets forsatte notering.

Nærværende selskabsmeddelelse udgør ikke et prospekt eller tilbud om at tegne, købe eller sælge aktier i Selskabet.

 

Hellerup, den 30. marts 2017

 

Kontaktpersoner:

 

Jesper Gotfredsen

Tlf. 31 73 00 33


Attachments

Fondsbørsmeddelelse nr  5 2017 - Aflysning af ekstraordinær generalforsamling_30.3.2017.pdf