MUUTOKSIA SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ:N JOHTORYHMÄÄN



MUUTOKSIA SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ:N JOHTORYHMÄÄN

SSH nimittää uuden myyntijohtajan


Sami Ahvenniemi (45 vuotta) on nimitetty SSH Communications Securityn myyntijohtajaksi (Vice President of Global Sales) ja johtoryhmän jäseneksi 16.4.2018 alkaen.

Sami on ohjelmistoteollisuuden veteraani, jolla on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisestä ohjelmistomyynnistä. Sami tuntee SSH:n hyvin, sillä hän on työskennellyt yhtiön johtotehtävissä vuosina 1998-2002 ja 2012-2015 sekä Suomessa että Yhdysvalloissa. Sami on toiminut johtajana, hallituksen jäsenenä ja hallituksen puheenjohtajana useissa menestyksekkäissä teknologiayrityksissä kuten Behaviosec, Bluegiga Technologies, Neo4j ja Sensinode. Viimeksi hän on toiminut Kontenan perustajana. Sami on ollut myös partneri ja hallituksen jäsen yhdessä Suomen menestyneimmistä venture capital -yrityksistä, Conor Venture Partnersissa.

Samilla on tuotantotalouden diplomi-insinöörin tutkinto Teknillisestä korkeakoulusta (nykyään Aalto-yliopisto).

SSH:n toimitusjohtaja Kaisa Olkkonen sanoo: “Sami tuo meille vahvaksi todettua osaamista myynnin johtamisesta ja toteuttamisesta. Hän tuntee sekä SSH:n että tietoturvasegmentin läpikotaisin ja hän tuo meille myös kokemusta pilvi- ja DevOps-teknologioista. Samilla on tärkeä rooli myyntiprosessiemme kehittämisessä ja myyntimme kasvattamisessa. Toivotan Samin tervetulleeksi ja odotan innolla työskentelemistä hänen kanssaan.”


SSH Communications Security Oyj:n uusi johtoryhmä

SSH Communications Security Oyj:n johtoryhmän muodostavat: 

  • Kaisa Olkkonen, toimitusjohtaja
  • Sami Ahvenniemi, myyntijohtaja
  • Simo Karkkulainen, Chief Digital Officer
  • Jussi Löppönen, PrivX Business Program ja tuotehallinta
  • Jussi Mononen, liiketoiminnan kehittäminen
  • Niklas Nordström, talousjohtaja
  • Markku Rossi, teknologiajohtaja
  • Joe Scaff, Yhdysvaltain toiminnot ja asiakaspalvelut


SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ

Kaisa Olkkonen
Toimitusjohtaja


Lisätietoa
Kaisa Olkkonen, toimitusjohtaja, puhelin +358 40 579 5216

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ssh.com


SSH Communications Security
SSH Communications Security suunnittelee ja toimittaa yrityskäyttöön vaativia tietoturvaratkaisuja, jotka valvovat, säätelevät, ja automatisoivat turvattuja yhteyksiä liiketoimintakriittiseen informaatioon. Yhtiö on maailmanlaajuiseksi standardiksi muodostuneen SSH protokollan alkuperäinen keksijä. Vaativat asiakkaat ympäri maailman luottavat ratkaisuihin (kuten Universal SSH Key Manager -tuotteeseen) liiketoimintojensa suojauksessa, toimintakulujensa optimoinnissa, ja tietoturvariskiensä hallinnassa. Yhtiö toimii maailmanlaajuisesti, ja ylläpitää toimipisteitä Helsingin pääkonttorin ja myynti-partneriverkoston lisäksi Pohjois-Amerikassa, Manner-Euroopassa, sekä Aasiassa. Yhtiön osakkeet (SSH1V) on listattu Helsingin pörssissä. Lisätietoja meistä löydät Internet-osoitteestamme www.ssh.com.