Baltic RE Group, AS pabeidz 100% TER Properties, SIA pamatkapitāla iegādi

Baltic RE Group, AS (turpmāk tekstā - "Sabiedrība") ar šo paziņo, ka ir iegādājusies 8.89% no TER Properties, SIA ("TER Properties") pamatkapitāla, tādējādi pilnībā (100%) iegūstot uzņēmumu savā īpašumā.

TER Properties kapitāldaļu pilna iegāde ir daļa no Sabiedrības grupas racionalizācijas stratēģijas, realizējot plānoto mērķi, lai Baltic RE Group, AS tieši piederētu tās meitas Sabiedrību visas daļas.

TER Properties pieder viss BB21, SIA pamatkapitāls. BB21, SIA ir iegādājusies, pārveidojusi un pilnībā rekonstruējusi īpašumu, kas atrodas Brīvības bulvārī 21 Rīgā, vēsturiski luksusa viesnīca “Imperial”, kas ir viena no nozīmīgākajām ēkām pilsētā, un ir veiksmīgi iznomāta vadošajiem starptautiskajiem nomniekiem.

Sabiedrība lepojas ar to, ka tās portfelī ir ēka, tagad atkal nosaukta par “Imperial” pili, kas atrodas ievērojamā vietā Rīgā, un kuras atjaunošanas darbi ir vairākkārt apbalvoti.

Par AS Baltic RE Group

AS Baltic RE Group pamatdarbības virzieni ir nekustamo īpašumu pirkšana un pārveidošana augstas klases nekustamajos īpašumos, to iznomāšana un apsaimniekošana. Koncerns ir lielākais universālu kvalitatīvu un moderni aprīkotu komercplatību iznomātājs Vecrīgā. AS Baltic RE Group investē Baltijas valstīs, pamatojoties uz ilgtermiņa redzējumu un ar nespekulatīvu pieeju, veidojot noturīgu īpašumu vērtību.

Vairāk informāciju meklējiet mūsu mājaslapā - http://www.balticregroup.com

Dina Abaja
         Valdes locekle, pilnvarotā persona