ZetaDisplay tecknar globalt Digital Signage avtal med Ingka Group


Malmö-ZetaDisplay AB (publ) (NASDAQ Stockholm: ZETA) har tecknat ett globalt Digital Signage ramavtal med Ingka Group, världens största möbelföretag. Avtalet omfattar IKEA varuhus och kontor som drivs av Ingka Group. Kontraktet har en giltighetstid på fem år och inleds den 1 juli 2019. Avtalet omfattar uppgradering av befintliga Digital Signage installationer vid 80 IKEA varuhus.

"Vi är mycket nöjda med att ta nästa steg i detta avtal", säger Leif Liljebrunn, VD för ZetaDisplay. Vi har etablerat en relation för att förbättra den digitala butiksupplevelsen för kunden ", tillägger Liljebrunn. "Vi är glada över att leverera en lösning från konceptutveckling till kontrakterade tjänster. Under första halvåret har koncernen satsat på en uppgraderad organisation för att kunna tillvarata denna affärsmöjlighet", avslutar Leif Liljebrunn.

Malmö, 25 juni 2019

Denna information är sådan information som ZetaDisplay AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom Leif Liljebrunns försorg, för offentliggörande den 25 juni 2019 kl 08:45.

För vidare information, vänligen kontakta:

Leif Liljebrunn, VD och koncernchef
Telefon +46 708-45 80 52
Email leif.liljebrunn@zetadisplay.com  

Ola Burmark, CFO
Telefon +46 708-21 57 86
E-mail ola.burmark@zetadisplay.com

Daniel Oelker, CCO
Telefon +46 708-45 80 54
E-mail daniel.oelker@zetadisplay.com

 Om ZetaDisplay

ZetaDisplay är en totalleverantör av visuella kommunikationslösningar för att påverka beteende i en fysisk butiks- eller kontorsmiljö. Bolaget grundar sin verksamhet på en djup förståelse av mänskligt handlande i beslutssituationer. ZetaDisplay levererar sina insikter med hjälp av en smart teknisk plattform som genererar engagerande digitala skärmlösningar. Det totala erbjudandet omfattar strategi, planering, mjukvara, hårdvara, installation samt innehållsproduktion, analys, teknisk support och tjänster.

ZetaDisplay har sitt säte i Malmö. Bolaget omsätter 400 MSEK och sysselsätter 140 medarbetare vid åtta kontor i sex europeiska länder. Bolaget övervakar och servar hos kund över 50 000 installationer på 50 marknader. Aktien är noterad på Stockholmsbörsen Nasdaq [ZETA].

Mer information på www.zetadisplay.com

Bilaga


Attachments

ZetaDisplay tecknar globalt Digital Signage avtal med Ingka Group