VOSTOK NEW VENTURES LTD UTÖKAR SITT UTESTÅENDE OBLIGATIONSLÅN MED 100 MILJONER KRONOR

Vostok New Ventures Ltd (”Bolaget”) har framgångsrikt utökat sitt utestående obligationslån med ISIN SE0013233541 med 100 miljoner kronor. De nya obligationerna emitterades till 101,50 procent av det nominella värdet.


Stockholm, Nov. 25, 2019 (GLOBE NEWSWIRE) --

Efter emissionen kommer bolagets totala utestående obligationslån att uppgå till 650 miljoner kronor. Likviddag för de nya obligationerna beräknas att bli den 28 november 2019 och emissionslikviden kommer att användas för allmänna verksamhetsändamål. Bolaget kommer att ansöka om notering av obligationslånet, inklusive de nya obligationerna, på Nasdaq Stockholm och noteringen förväntas att äga rum den 3 december 2019. 

Pareto Securities AB agerade Sole Bookrunner i samband med obligationsemissionen och Gernandt & Danielsson Advokatbyrå var legal rådgivare.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Björn von Sivers, Investor Relations: +46 (0)8-545 015 50

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 25 november 2019 kl. 13:30 CET.

Vostok New Ventures Ltd är ett investmentbolag vars affärsidé är att genom erfarenhet, kunskap och ett omfattande nätverk identifiera och investera i tillgångar med stor värdeökningspotential. Bolaget har ett särskilt fokus på digitala marknadsplatser och företag med starka nätverkseffekter. Vostok New Ventures depåbevis (SDB) är noterade på Nasdaq Stockholm, Mid Cap-segmentet, under kortnamnet VNV SDB. För mer information om Vostok New Ventures, besök www.vostoknewventures.com.

Bilaga


Attachments

VNV_tap_press release_swedish