Aino Health AB (publ): Världsledande tillverkare väljer Aino Healths SaaS-lösning HealthManager


Stockholm 30 November, 2021.

Ett världsledande tillverkningsföretag och global marknadsledare inom aggregat-, mineralbearbetnings- och metallraffineringsindustrin har valt att utöka användningen av Aino Healths SaaS-lösning HealthManager. Avtalet innehåller totalt 2 400 licenser, varav 1 300 är nya licenser. 

"Vi är mycket glada och stolta över att fortsätta och utöka en nyckelaktör inom tillverkningsindustrin som kund. Vi ser fram emot att tillsammans öka personalens välbefinnande och engagemang", säger Jyrki Eklund, VD Aino Health. 

HealthManager är Ainos egen SaaS-lösning som stödjer chefer med interna hälsorelaterade processer och frånvarohantering. Det erbjuder också rapporterings- och analysverktyg för att följa viktiga mätvärden relaterade till företagets hälsohantering. Målet med lösningen är att digitalisera arbetsförmågasprocesser och öka medarbetarnas engagemang. 


Om Aino Health (
publ) 
Aino Health är den ledande leverantören av Software as a Service-lösningar inom Corporate Health Management. Företagets kompletta system med SaaS-plattformar och tjänster minskar sjukfrånvaro, sänker relaterade kostnader och förbättrar affärsresultat genom ökad produktivitet och medarbetarengagemang genom att göra hälsa, välbefinnande och säkerhet till en integrerad del av det dagliga arbetet. För mer information besök ainohealth.com. 

 

För mer information: 

Jyrki Eklund, VD Aino Health
Telefon: +358 40 042 4221 
jyrki.eklund@ainohealth.com 

Certified adviser 
Erik Penser Bank +46 8 463 83 00 
certifiedadviser@penser.se