Baltic RE Group iegādājas jaunu, nozīmīgu biroju ēku Daugavas krastā

AS Baltic RE Group – pieredzējis nekustamo īpašumu investors, kas specializējas īpaši vērtīgu un būtisku nekustamo īpašumu portfeļu izveidē un turpmākā realizācijā Baltijā – iegādājies biroju ēku Daugavas krastā, Ģenerāļa Radziņa krastmalā 15, Rīgā.

Ēkas kopējā iekšējā platība ir vairāk nekā 4’000 m2. Plašajai 7 stāvu ēkai blakus atrodas piegulošs zemes gabals 1’770 m2 platībā, ko paredzēts izmantot autostāvvietu ierīkošanai un zaļās zonas izveidei.

Uz ēkas jumta tiks izbūvētas lielas terases ar apbrīnojamu skatu uz Daugavu, tās tiks labiekārtotas ar augiem un kokiem, radot skaistu vietu atpūtai.

Džovanni dalla Dzonka (Giovanni dalla Zonca), Baltic RE Group dibinātājs un izpilddirektors, apgalvo: “Mēs esam ļoti priecīgi par šo iegādi, kas ļaus mums izveidot modernu un nozīmīgu biroju ēku ar augstākā līmeņa interjera dizainu.
Apstādījumu ieskautajā, iespaidīgajā ēkā ar skatu uz Daugavu tiks izveidotas lieliskas terases ar brīnišķīgu skatu uz upi. Un tas viss būs pieejams patiesi izcilā vietā, pašā pilsētas sirdī un tikai dažu minūšu gājiena attālumā no dzelzceļa stacijas un Vecrīgas.
Mēs šeit radīsim kaut ko neatkārtojamu, padarot šo ēku par vienu no aizraujošākajiem īpašumiem visā pilsētā.

AS Baltic RE Group ir nekustamo īpašumu investīciju uzņēmums, kurš kopš 2008. gada specializējas augstvērtīgu nekustamo īpašumu iegādē un pārvaldīšanā. Kā viens no tirgus līderiem Baltijas premium klases īpašumu segmentā, Baltic RE Group savās ēkās ievieš labākos tirgū pieejamos vides ilgtspējības standartus, kas veicina arī šo ēku lietotāju labklājību.