Nr. 3 2023 Tildeling af betingede aktier


I overensstemmelse med Solars vederlagspolitik tildeles direktionen og ledende medarbejdere i alt 14.649 stk. betingede aktier i 2023 til en samlet markedsværdi af DKK 9,2 mio.

Betingede aktier tildeles vederlagsfrit og giver indehaveren en ret og en pligt til at modtage B-aktier á nominelt DKK 100. Tildelingskursen er fastsat til DKK 629,95 baseret på gennemsnitskursen på Nasdaq Copenhagen de første 10 børsdage efter offentliggørelse af Årsrapport 2022.   

De betingede aktier modnes efter tre år fra tildelingstidspunktet, dvs. at denne aktietildeling er modnet i 2026. Herefter kan indehaveren udnytte den betingede aktietildeling.

Solars direktion og ledende medarbejdere har per dags dato udestående betingede aktier i henhold til programmet på i alt 44.464 stk., idet 11.003 stk. fra tildelingen i 2020 nu er afregnet overfor deltagerne.

 

Kontaktpersoner

Bestyrelsesformand Michael Troensegaard Andersen: Tlf. +45 79 30 00 00
IR Director Dennis Callesen - tlf. +45 29 92 18 11


Fakta om SOLAR


Solar er en førende europæisk sourcing- og servicevirksomhed, der leverer løsninger primært inden for el, vvs samt klima og energi. Vores kerneforretning centrerer sig om sourcing af produkter, værdiskabende services og optimering af vores kunders forretning.

Vi fremmer effektivitetsforbedringer og tilbyder digitale værktøjer, der gør vores kunder til vindere. Vi driver den grønne omstilling og leverer de bedste løsninger, der sikrer bæredygtig brug af ressourcer.

Solar-koncernen har hovedsæde i Danmark, havde i 2022 en omsætning på ca. 13,9 mia. kroner og beskæftiger ca. 3.000 medarbejdere. Solar er noteret på Nasdaq Copenhagen med kortnavn SOLAR B. Flere oplysninger kan findes på: https://www.solar.eu/

Ansvarsfraskrivelse

Denne meddelelse er offentliggjort dags dato på dansk og engelsk via Nasdaq Copenhagen. I tilfælde af uoverensstemmelse mellem de to versioner er det den danske version, der er gældende.

Vedhæftede filer



Attachments

Nr. 3 2023 Tildeling af betingede aktier Jens E. Andersen - DK Michael H. Jeppesen - DK Hugo Dorph - DK