Sievi Capitalin kohdeyhtiö HTJ laajenee liiketoimintakaupalla


Sievi Capital Oyj
Lehdistötiedote 6.4.2023 klo 10.30

Sievi Capitalin kohdeyhtiö HTJ laajenee liiketoimintakaupalla

Sievi Capitalin kohdeyhtiö HTJ Holding Oy (”HTJ”) on tänään, tytäryhtiönsä Rakennuttajatoimisto HTJ Oy:n kautta, ostanut FinestCon Oy:n liiketoiminnan. Liiketoimintakaupan myötä HTJ:n talonrakennuttamisen palvelut laajentuvat Jyväskylän ja Kuopion alueille, missä yritys toimii entuudestaan infrastruktuurihankkeiden parissa.

FinestCon on rakennuttamis-, valvonta- ja projektinjohtotehtäviin erikoistunut asiantuntijayritys, joka palvelee sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaita pääsääntöisesti talonrakennushankkeissa. Yhtiöllä on myös merkittäviä tuulivoimalahankkeita. FinestCon työllistää tällä hetkellä viisi henkilöä. Ostettavan liiketoiminnan liikevaihto viimeksi päättyneellä tilikaudella oli noin miljoona euroa.

”HTJ on johtava riippumaton rakennuttamisen asiantuntija Suomessa, ja kauppa vahvistaa asemaamme entisestään. Kaupan ansioista voimme palvella talonrakennuttamisen asiakkaitamme yhä laajemmalla maantieteellisellä alueella. On myös hienoa saada yritykseemme lisää projektinjohtopalveluiden ja tuulivoimarakentamisen osaamista, jota FinestConin kokeneilta asiantuntijoilta löytyy runsaasti”, sanoo HTJ:n toimitusjohtaja Janne Ketola.

SIEVI CAPITAL OYJ

LISÄTIETOJA:
toimitusjohtaja Ville Nikulainen, puh. 0400 459 343

JAKELU:
keskeiset tiedotusvälineet
www.sievicapital.fi

Sievi Capital on suomalaisten yrittäjien kumppani. Olemme muutosmatkalla pääomasijoitusyhtiöstä kohti monialakonsernia. Keskipitkän aikavälin tavoitteenamme on muuttua kohdeyhtiömme KH-Koneet Groupin liiketoiminnan ympärille rakentuvaksi teolliseksi konserniksi. Sievi Capitalin osake on listattu Helsingin pörssiin.