Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Jobindex A/S


Der afholdes ordinær generalforsamling i Jobindex A/S fredag den 12. maj 2023 kl. 8:30 på selskabets adresse, Carl Jacobsens Vej 29-31 i Valby, lige ved siden af Ny Ellebjerg station. Hvis man kommer i bil, anbefaler vi at parkere i Kløverbladsgade, hvor der er gratis 3 timers parkering. 

Generalforsamlingen afholdes i selskabets kantine, og i forbindelse med generalforsamlingen vil der blive serveret en let morgenmad. 

Bestyrelsen foreslår, at selskabet udbetaler udbytte på 140 kr. pr. aktie svarende til en samlet udbyttebetaling på 126 mio. kr. Bestyrelsen foreslår genvalg af bestyrelsesmedlemmer Ole Timm, Charlotte Bryldt Theisen, advokat Michael Vilhelm Nielsen og Christian Kurt Nielsen. Bestyrelsen foreslår genvalg af Deloitte, Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. 

Dagsorden for generalforsamlingen fremgår af den vedlagte indkaldelse. Skriftlig invitation, der også fungerer som adgangskort, vil blive sendt pr. post til alle navnenoterede aktionærer. Tilmelding til generalforsamlingen med angivelse af antal deltagere skal ske pr. email til adressen: generalforsamling@jobindex.dk

Generalforsamlingen vil blive streamet på adressen: Jobindex.dk/generalforsamling

Yderligere oplysninger

Direktør Kaare Danielsen, telefon 20735010, email kd@jobindex.dk

Certified Adviser Jakob Tolstrup Kristensen, email jakob.tolstrup@cwicf.com

 

Vedhæftet fil



Attachments

IndkaldelseGeneralforsamling2023v2