Η Conduent επεκτείνει την ευρωπαϊκή της παρουσία στην Ελλάδα

Ο κορυφαίος πάροχος επιχειρηματικών λύσεων με επίκεντρο την τεχνολογία, φέρνει στην ελληνική αγορά νέες λύσεις για τους πελάτες, καθώς και νέες ευκαιρίες απασχόλησης.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Ελλάδα και FLORHAM PARK, N.J., June 21, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- Η Conduent Incorporated (Nasdaq: CNDT), μια παγκόσμια εταιρεία επιχειρηματικών λύσεων και υπηρεσιών με επίκεντρο την τεχνολογία, ανακοίνωσε το άνοιγμα του πρώτου γραφείου της εταιρείας στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη. Αρχικά, η ομάδα της Conduent θα επικεντρωθεί στην παροχή υπηρεσιών CXM  (διαχείριση της εμπειρίας πελάτη).

Placeholder

Η Conduent απασχολεί σχεδόν 100 δίγλωσσους και πολύγλωσσους εκπροσώπους CXM, οι οποίοι εργάζονται από το γραφείο, όπως και από το σπίτι, παρέχοντας υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών στη γερμανική γλώσσα για κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία τηλεπικοινωνιών. Καθώς η επιχείρηση αναπτύσσεται, αναμένεται να αυξήσει το προσωπικό της, το οποίο μπορεί να εργάζεται από οπουδήποτε στη χώρα, και να επεκτείνει το φάσμα των προσφερόμενων υπηρεσιών.

«Η Θεσσαλονίκη συνεχίζει να βλέπει την τεχνολογική της κοινότητα να εξελίσσεται και να διαμορφώνεται σε σημαντικό τεχνολογικό κόμβο της νοτιοανατολικής ευρώπης. Η δύναμη του ταλέντου μας, η στρατηγική μας θέση και η προσφερόμενη ποιότητα ζωής προσελκύει νέες εταιρείες στην πόλη. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσθέσουμε την Conduent, ως έναν από τους νεότερους οργανισμούς, στην τεχνολογική κοινότητα της πόλης μας. Εκτιμούμε τη συμβολή της στην ενίσχυση της οικονομίας μας και στην παροχή θέσεων εργασίας» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

«Ως παγκόσμιος ηγέτης επιχειρηματικών λύσεων με επίκεντρο την τεχνολογία, η Conduent επέκτεινε την ευρωπαϊκή της παρουσία στην Ελλάδα προκειμένου να καλύψει εξειδικευμένες ανάγκες πελατών της στην περιοχή» δήλωσε η Κατερίνα Ιωαννίδη, Country Leader της Conduent στην Ελλάδα. «Η ισχυρή δεξαμενή ταλέντων στην Ελλάδα αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα για την επέκτασή μας. Δημιουργούμε ομάδες με ισχυρές γλωσσικές ικανότητες και εξειδίκευση στις τεχνολογίες που χρησιμοποιεί η Conduent για την παροχή υπηρεσιών που συμβαδίζουν με τις προσδοκίες των πελατών.»

Η Conduent παρέχει αξιόπιστες πολυκαναλικές λύσεις και υπηρεσίες CXM, μέσω ανθρώπινης και ψηφιακής διάδρασης, από κάθε γωνιά του πλανήτη μέσω ενος παγκόσμιου υβριδικού μοντέλου εργασίας. Οι ομάδες CXM της Conduent, οι οποίες υποστηρίζουν 20 γλώσσες και διαχειρίζονται περισσότερες από ένα δισεκατομμύριο επαφές πελατών ετησίως, συνεργάζονται με εταιρείες σε διάφορους κλάδους, όπως οι τραπεζικές και χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες,  η υγείατο λιανικό και ηλεκτρονικό εμπόριο, η τεχνολογία, οι τηλεπικοινωνίες και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα ταξίδια και η φιλοξενία, η εφοδιαστική αλυσίδα καθώς και οι υπηρεσίες κοινής ωφέλειας.

Σχετικά με την Conduent
Η Conduent παρέχει ψηφιακές επιχειρηματικές λύσεις και υπηρεσίες που καλύπτουν το φάσμα των εμπορικών, κυβερνητικών και μεταφορικών δραστηριοτήτων, δημιουργώντας εξαιρετικά αποτελέσματα για τους πελάτες της και τα εκατομμύρια των ανθρώπων που βασίζονται σε αυτούς. Μέσω μιας αφοσιωμένης παγκόσμιας ομάδας περίπου 60.000 συνεργατών, της τεχνογνωσίας, των διαδικασιών και των προηγμένων τεχνολογιών, οι λύσεις και οι υπηρεσίες της Conduent μετασχηματίζουν ψηφιακά τις εργασίες των πελατών της ενισχύοντας την εμπειρία των πελατών, βελτιώνοντας τις επιδόσεις, αυξάνοντας την αποδοτικότητα και μειώνοντας το κόστος. Η Conduent προσθέτει δυναμική στις προτεραιότητες των πελατών της με πολλούς τρόπους, όπως η εκτέλεση του 43% των πληρωμών διατροφικής βοήθειας στις ΗΠΑ, η διευκόλυνση 1,3 δισεκατομμυρίων αλληλεπιδράσεων εξυπηρέτησης πελατών ετησίως, η ενδυνάμωση εκατομμυρίων εργαζομένων μέσω υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού κάθε χρόνο και η διεκπεραίωση σχεδόν 12 εκατομμυρίων πράξεων πληρωμής διοδίων κάθε μέρα. Μάθετε περισσότερα στη διεύθυνση www.conduent.com.

Επικοινωνία με τα Μέσα ενημέρωσης:
Robert Corbishley, Conduent, +44 (0)7703 516569, robert.corbishley@conduent.com
Lisa Patterson, Conduent, +1-816-305-4421, lisa.patterson@conduent.com

Υπεύθυνος επικοινωνίας για Επενδυτές:
Giles Goodburn, Conduent, +1-203-216-3546, ir@conduent.com

Σημείωση: Για να λαμβάνετε νέα μέσω RSS, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.news.conduent.com. Για ελεύθερο σχολιασμό, προοπτικές του κλάδου και απόψεις, επισκεφθείτε τις διευθύνσεις http://twitter.com/Conduenthttp://www.linkedin.com/company/conduent ή http://www.facebook.com/Conduent.

Εμπορικά σήματα
Το Conduent είναι εμπορικό σήμα της Conduent Incorporated στις ΗΠΑ ή/και σε άλλες χώρες. Άλλες επωνυμίες ενδέχεται να είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

Η φωτογραφία που συνοδεύει αυτήν την ανακοίνωση είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/364475d7-4aad-4033-af6f-a88580a09cff/el