DNA Oyj: Muutos hallituksessa


DNA OYJ PÖRSSITIEDOTE 29.9.2023 KLO 11.00

DNA Oyj:n hallituksen puheenjohtaja vaihtuu. Tehtävää hoitanut Petter-Børre Furberg jää pois yhtiön hallituksesta 1. lokakuuta 2023 alkaen. DNA:n ainoa osakkeenomistaja on 29. syyskuuta 2023 päättänyt valita hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi Jørgen C. Arentz Rostrupin ylimääräistä yhtiökokousta pitämättä.

DNA:n emokonserni Telenor kertoi elokuussa nimittäneensä Telenor Asiaa johtaneen Jørgen C. Arentz Rostrupin Telenor Nordicsin johtajaksi ja Telenor Nordicsia johtaneen Petter-Børre Furbergin Telenor Asian johtajaksi.

Osana uutta rooliaan Jørgen C. Arentz Rostrup ottaa hoitoonsa DNA:n hallituksen puheenjohtajan tehtävän 1. lokakuuta 2023 alkaen. Hän on toiminut tehtävässä myös aiemmin lokakuusta 2019 maaliskuuhun 2021.

Hallituksen jäseninä jatkavat Thomas Thyholdt ja Cecilie Heuch.

Lisätiedot:
DNA:n viestintä, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Tehtävämme yhteiskunnassa on yhdistää tärkeimmät. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat jo vuosien ajan olleet mobiilidatan käyttömäärissä maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 997 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1 700 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi, Facebookissa @DNA.fi ja LinkedInissä @DNA-Oyj.