CORTUS ENERGY AB (publ) TIDIGARELÄGGER DATUM FÖR OFFENTLIGGÖRANDE AV BOKSLUTSKOMMUNIKÉ


Cortus Energy kommer tidigarelägga offentliggörandet av sin bokslutskommuniké för räkenskapsåret 2023. Rapporten kommer offentliggöras fredagen den 16 februari 2024. Tidigare meddelat datum för offentliggörande var den 27 februari 2024.

Anledningen till tidigareläggandet är att personer i ledande ställning ska ha möjlighet att delta i den riktade emission av konvertibler av serie KV4 som beslutades av extra bolagsstämma den 24 januari 2024. Dessa personer är annars förhindrade att delta under en period om 30 dagar före offentliggörandet av delårsrapport eller bokslutskommuniké.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Rolf Ljunggren, tf VD,
Tel: +46 (0)8 588 866 30,
www.cortus.se

Om Cortus Energy

Cortus Energy AB utvecklar och marknadsför den unika WoodRoll®-teknologin som förgasar biomassa på ett nytt innovativt sätt som resulterar i en rad unika fördelar gentemot all annan befintlig förgasningsteknik. Med den patenterade WoodRoll®-teknologin kan Cortus Energy erbjuda gröna energilösningar för kraft-, industri- och transportapplikationer. WoodRoll® har stor bränsleflexibilitet, vilket gör att processen kan utnyttja lågvärdiga förnybara bränslen utan att kompromissa med processprestandan. Cortus Energy har idag två WoodRoll®-anläggningar, en testanläggning i Köping sedan 2011 och en kommersiell anläggning i Höganäs.

Cortus Energys aktier är upptagna till handel på Nasdaq First North Growth Market. Mangold Fondkommission AB, e-post: ca@mangold.se, är Bolagets Certified Adviser.

Bilaga



Attachments

Tidigareläggning av boklutskommuniké