Investors House: Jyväskylän Kukkula-alueen II-vaiheen vuokraus alkoi


Investors House Oyj
Lehdistötiedote 16.2.2024 klo 8.30

Investors House: Jyväskylän Kukkula-alueen II-vaiheen vuokraus alkoi

Jyväskylän Kukkulan II-vaiheen tilojen vuokraus on käynnistynyt. Ensimmäinen uusi vuokrasopimus on allekirjoitettu noin 1.500 m2 tiloista sosiaali- ja terveysalalla toimivan Solum Yhtiöihin kuuluvan JST Avesin kanssa.

Nyt vuokratut tilat tulevat ryhmäkodiksi alle 18-vuotiaille lapsille, joista suurin osa on kotoisin Ukrainasta. Tilat mahdollistavat esimerkiksi ympärivuorokautisen majoituksen järjestämisen.

Toimitusjohtaja Petri Roininen, Investors House: 

“Olen iloinen, että voimme osallistua Ukrainan sodasta kärsivien lasten auttamiseen konkreettisella tavalla. Olen myös iloinen kumppanuudesta Solum Yhtiöiden kanssa. Tästä on hyvä aloittaa Kukkulan II-vaihe”. 

Solum Yhtiöiden talousjohtaja Mika Miettinen:

”Olemme tyytyväisiä Jyväskylän Kukkulan Kehityksen tarjoamaan tilaratkaisuun. Alueen hyvä sijainti Jyväskylän keskustan ja Nova-sairaalan läheisyydessä palvelee erinomaisesti ryhmäkotimme tarpeita. Palveluidemme tavoitteena on luoda asiakkaillemme mahdollisimman hyvät edellytykset turvallisen arjen luomiseksi ja ylläpitämiseksi, johon Kukkula tarjoaa hyvät mahdollisuudet”.

Investors Housen, Ovaron ja Royal Housen osakkuusyhtiöiden Apitare ja Jyväskylän Kukkulan Kehitys Oy (JKK) omistama Kukkula-hanke jakautuu kolmeen vaiheeseen.

I vaiheessa Apitare hankki omistukseensa 17.600 m2 kokonaisuuden, joka on vuokrattu pitkällä vuokrasopimuksella Keski-Suomen hyvinvointialueelle. II-vaiheessa JKK hankki 29.12.2023 omistukseensa noin 20.000 m2 aikaisemmin sairaalakäytössä olleita rakennuksia. III-vaiheessa JKK hankkii uudelleen kaavoitettavan alueen, jolle rakennutetaan uusi asuinalue noin 2.000 - 3.000 jyväskyläläiselle.

JKK neuvottelee useiden käyttäjien kanssa tilaratkaisuista alueella.

Helsinki 16.2.2024

Investors House Oyj

Lisätiedot: Petri Roininen, puh. 040 761 9669

Jakelu: Nasdaq, www.investorshouse.fi , keskeiset tiedotusvälineet