Nieuw tijdperk in het mijnen van cryptomunten breekt aan met Watts Miners

New York, New York, UNITED STATES


NEW YORK, July 31, 2018 (GLOBE NEWSWIRE) -- via CryptoCurrencyWire -- Watts Miners (http://www.wminers.com) kondigt verheugd de formele introductie aan van drie nieuwe mijnmachines die de internationale cryptowereld op fenomenale wijze kunnen veroveren. Watts Miners gebruikte ASIC‑chiptechnologie om drie initiële producten te ontwikkelen die vooraf geconfigureerd zijn voor een hoger gebruiksgemak, en werd daarin bijgestaan door de meest ervaren specialisten uit de sector van het mijnen van cryptomunten. Watts Miners belooft dat de investering al na één maand rendeert.

De drie nieuwe mijnmachines van Watts Miners heten Watts Mini, Watts Miner en Watts Rack. Elk van deze machines is zo gebouwd en ontworpen dat ze met meerdere algoritmes kan werken. Naast Bitcoin kunnen ze ook Litecoin, Ethereum, Monero en Dash mijnen. Het bedrijf is met een briljant hardwaredesign op de proppen gekomen en heeft producten gemaakt die zichzelf zullen onderscheiden van de concurrentie door hun hoge capaciteit om hash rates te verwerken en hun lage energieverbruik. Vóór de producten op de markt werden gebracht, werd elke mijnmachine uitvoerig geëvalueerd. Er werden prototypes gemaakt en de bestendigheid werd getest in extreme omstandigheden.

De meest opmerkelijke eigenschap van de nieuwe mijnmachines van Watts Miners is hun hoge capaciteit om hashes te verwerken:

  • Watts Mini: Bitcoin 120 TH/s, Litecoin 30 GH/s, Ethereum 4 GH/s, Monero 200 KH/s en Dash 1,1 TH/s
  • Watts Miner: Bitcoin 250 TH/s, Litecoin 50 GH/s, Ethereum 7 GH/s, Monero 300 KH/s en Dash 1,7 TH/s
  • Watts Rack: Bitcoin 1000 TH/s, Litecoin 200 GH/s, Ethereum 28 GH/s, Monero 1200 KH/s en Dash 6,8 TH/s

Andere indrukwekkende kenmerken van deze mijnmachines zijn:

  • Uiterst doeltreffend gesloten koelsysteem.
  • Installatie in woonruimtes mogelijk dankzij de stille werking
  • Stille ventilators met verbeterde aerodynamica en ingebouwde antivibratiemat.
  • Radiators met een ruim 15% groter ribgedeelte.
  • Stille hogedrukpompen.
  • Gaat langer dan 70.000 uur mee.
  • Energieverbruik: 800W±10%, 1200W±10% en (1200W±10%) x 4 voor de drie modellen.

“We maakten het makkelijker voor de doorsnee mensen om deel te nemen aan het mijnverhaal. Het enige wat je moet doen is de machine aansluiten op het stopcontact en je kan beginnen mijnen”, zegt David Anderson, CEO van Watts Miners.
Ga naar http://wminers.com/ om meer te leren over Watts Miners en het uitstekende productaanbod van het bedrijf.

Over Watts Miners: Watts Miners produceert kwaliteitsvolle machines om cryptomunten te mijnen. De machines kunnen uitzonderlijk veel hashes verwerken, zonder dat ze veel energie verbruiken. Het bedrijfsteam bestaat uit verschillende topprofessionals van vermaarde firma’s zoals Samsung, Microsoft, IBM en vele anderen. De hoofdzetel is gevestigd in New York en het bedrijf heeft momenteel productievestigingen in de VS, Duitsland, China en Rusland.

Contactgegevens:
Tel.: 929-220-9148
Tel.: 929-220-1825
info@wminers.com