Valmet jatkaa toimenpiteitään vakaan liiketoiminnan kilpailukyvyn parantamiseksi


Valmet Oyj:n lehdistötiedote 26.5.2020 klo 10.00

Valmet jatkaa toimenpiteitään vakaan liiketoimintansa pitkän aikavälin kilpailukyvyn parantamiseksi erityisesti Tehdaspalvelut- ja Telat ja kunnostuspalvelut -liiketoimintojensa osalta pääasiassa EMEA-alueella.

Tavoitteena on parantaa kohdeliiketoimintojen kannattavuutta ja kilpailukykyä optimoimalla paikallista läsnäoloa maailmanlaajuisesti ja virtaviivaistamalla toimintamalleja.

Suunnitellut toimenpiteet sisältävät henkilöstövähennyksiä ja valittujen toimintojen uudelleen organisointia. Toimenpiteet on suunniteltu toteutettaviksi vuoden 2020 aikana. Arvioitu henkilövähennystarve on noin 200 henkeä. Valmetin vakaa liiketoiminta työllistää maailmanlaajuisesti noin 8 300 henkeä.

VALMET
Konserniviestintä

Lisätietoja:
Aki Niemi, Palvelut-liiketoimintalinjan johtaja, Valmet, puh. 040 515 1145

Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistykselliset palvelut ja automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien luotettavuutta ja suorituskykyä sekä tehostavat raaka-aineiden ja energian käyttöä.

Valmetin liikevaihto vuonna 2019 oli noin 3,5 miljardia euroa. Yli 13 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.fi, www.twitter.com/valmetglobal

Henkilötietojen käsittely