ASi Ekspress Meedia juhatuse liikmete volituste pikendamine


ASi Ekspress Grupp kontserni kuuluva 100%-lise tütarettevõtte ASi Ekspress Meedia nõukogu otsustas pikendada järgmiseks kolmeks aastaks juhatuse liikme Tarvo Ulejevi volitusi kuni 10. juunini 2023 ja juhatuse liikme Erle Laak-Sepa volitusi kuni 12. juulini 2023.

Ettevõtte juhatus jätkab endises viieliikmelises koosseisus: Argo Virkebau (juhatuse esimees), Urmo Soonvald, Tarvo Ulejev, Erle Laak-Sepp ja Karin Vene.

AS Ekspress Meedia on Eesti kõige kiirem, innovaatilisem ja laiema teemaderingiga meediaettevõte, mis pakub tugevat sisu ja nüüdisaegset meediatarbimise kogemust nii paberlehtedes kui ka digitaalsetes kanalites. Ettevõte annab välja rohkem kui 600 000 igakuise lugejaga Eesti suurimat uudisteportaali Delfi, ajalehti Eesti Ekspress, Eesti Päevaleht ning erinevaid ajakirju.

Signe Kukin
Kontserni finantsjuht
AS Ekspress Grupp
+372 669 8381
signe.kukin@egrupp.ee

AS Ekspress Grupp on Baltimaade juhtiv meediakontsern, mille tegevus hõlmab veebimeedia sisutootmist, ajalehtede ja ajakirjade kirjastamist ning trükiteenuste osutamist Eestis, Lätis ja Leedus. Samuti haldab kontsern elektroonilist piletimüügiplatvormi ja piletimüügikohti Lätis.  Ekspress Grupp, mis alustas oma tegevust 1989. aastal, annab tööd 1700 inimesele, omab Baltimaades juhtivaid online-meedia portaale, annab välja kõige populaarsemaid päeva- ja nädalalehti ning enamikku Eesti kõige populaarsemaid ajakirju.