Aero-Engines Europe Virtual, 16.–17. září, nahradí původní konferenci


NEW YORK, June 28, 2020 (GLOBE NEWSWIRE) -- Aviation Week Network bude 16. a 17. září pořádat virtuální akci Aero-Engines Europe Virtual s důrazem na příležitost navazování kontaktů a kvalitní vzdělávací obsah. Proaktivní rozhodnutí změnit podobu této každoroční konference na virtuální bylo učiněno po přezkoumání vládních a obchodních omezení s dopadem na cestování a s ohledem na bezpečnost a ochranu zdraví účastníků. Aero-Engines Europe bude opět pořádána jako konference s osobní účastí 15. a 16. září 2021 v norském Stavengeru.  

Aero-Engines Europe je přední akce zaměřená výhradně na trendy a problematiky týkající se evropských servisů motorů, na které se scházejí zainteresované subjekty z celého hodnotového řetězce: prvovýrobci (OEM), servisní organizace (MRO), letecké společnosti, pronajímatelé a dodavatelé. Virtuální konference poskytne digitální obsah a propojení ve fóru, na kterém mohou navázat spojení aerolinky, pronajímatelé, prvovýrobci a dodavatelé servisů motorů, čerpat z nových i stávajících obchodních partnerství a podělit se o znalosti a osvědčenou praxi.

„Chápeme, jak důležitá je konference Aero-Engines Europe a celá řada Aero-Engines pro toto odvětví a kolik úsilí je vynakládáno do její přípravy,“ svěřila se Lydia Janow, ředitelka událostí pro Aviation Week Network.„Nahradit reálnou konferenci virtuální akcí nebylo snadné rozhodnutí a proto bychom v této obtížné době rádi poděkovali naší komunitě za pochopení a podporu. Těšíme se na pokračující naplňování naší role v posouvání oboru vpřed, propojování komunit a pomoci podnikům. Jsme v tom společně.“

Tým pro pořádání akcí Avation Week pracuje na detailech této změny a v příštích týdnech bude zveřejňovat aktuality na webových stránkách a přes sociální sítě.

Mateřská společnost Aviation Week Network, Informa, vyvinula AllSecure, sestavu rozšířených norem a pokynů, které zajišťují nejvyšší úroveň hygieny a bezpečnosti na všech akcích společnosti Informa. Všechny další akce pro letecké motory a jejich servis budou pořádány v souladu s požadavky AllSecure, aby návštěvníkům poskytly jistotu, že se jejich účast odehrává v bezpečném a řízeném prostředí.

O AVIATION WEEK NETWORK
Aviation Week Network je největší poskytovatel multimediálních informací a služeb pro globální odvětví letectví a obrany v podobě 1,7 milionů odborníků po celém světě. Pracovníci v oboru spoléhají na Aviation Week Network jako na toho, kdo jim pomáhá chápat trh, činit rozhodnutí, předvídat vývoj, spojovat se s lidmi i využívat obchodní příležitosti. Mezi zákazníky patří světoví přední letečtí výrobci a dodavatelé, letecké společnosti, letiště, provozovatelé obchodní letecké přepravy, vojenské organizace, státní orgány a další subjekty, které tvoří tento celosvětový trh. Portfolio služeb Aviation Week Network zajišťuje oceňovanou žurnalistiku, informace, zpravodajské a analytické prostředky, veletrhy a konference na světové úrovni, přičemž marketingové a reklamní služby orientované na výsledky pomáhají jejím zákazníkům v dosahování úspěchů.

Aviation Week Network je součástí Informa Markets, divize Informa PLC.

O INFORMA MARKETS
Informa Markets vytváří platformy pro odvětví a specializované trhy k obchodování, inovování a růstu. Naše portfolio zahrnuje 550 mezinárodních velkoobchodních akcí a značek na trzích jako zdravotnictví a farmacie, infrastruktura, stavebnictví a nemovitosti, móda a oděvnictví, pohostinství, potravinářství a péče o zdraví a stravování. Zákazníkům a partnerům po celém světě poskytujeme možnosti zapojovat se do podnikání prostřednictvím výstav, odborného digitálního obsahu a prakticky využitelných dat. Jako přední světový pořadatel výstav 365 dní v roce oživujeme nejrůznější trhy, odkrýváme jim příležitosti a pomáháme jim prosperovat. Další informace najdete na www.informamarkets.com.

Elizabeth Kelley Grace
Elizabeth@thebuzzagency.net
+1 561 702 7471