Muutos Aktia Pankki Oyj:n hallussa olevien omien osakkeiden määrässä


Aktia Pankki Oyj
Pörssitiedote 
5.8.2020 klo 15.00

Muutos Aktia Pankki Oyj:n hallussa olevien omien osakkeiden määrässä

Aktia Pankki Oyj on tänään luovuttanut yhtiön hallituksen päätöksen nojalla 4 595 yhtiön hallussa olevaa omaa osakettaan osakepalkkion maksamiseksi yhtiön toimitusjohtajalle.

Aktia Pankki Oyj on lisäksi tänään sopimuksenmukaisesti palautuksena vastaanottanut 32 389 osaketta, jotka alun perin annettiin vastikeosakkeina Aktia Pankki Oyj:n Aktia Varainhoito Oy:n vähemmistöosuuksien hankkimisen yhteydessä helmikuussa tänä vuonna. Oikeus vastineosakkeisiin oli ehdollinen sille, että aikaisempi vähemmistöomistajan työsuhde Aktiaan jatkuu koko strategiakauden 2019−2023.    

Edellä mainitun luovutuksen ja palautuksen jälkeen yhtiön hallussa on 113 372 osaketta.

Aktia Pankki Oyj

Lisätietoja:
Mia Bengts, konsernilakimies, puh. 010 247 6348

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Tiedotusvälineet
www.aktia.com

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toiselle jo 200 vuoden ajan. Palvelemme asiakkaitamme digitaalisten kanavien kautta kaikkialla ja kasvokkain toimipisteissämme pääkaupunkiseudulla sekä Turun, Tampereen, Vaasan ja Oulun seuduilla. Palkitun varainhoitomme rahastoja myydään myös kansainvälisesti. Työllistämme noin 750 henkilöä eri puolella Suomea. Aktian hallinnoitavat asiakasvarat (AuM) 31.12.2019 olivat 9,9 miljardia euroa ja taseen arvo 9,7 miljardia euroa. Aktian osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä (AKTIA). aktia.com.