Transcom WorldWide tecknar avtal med Birka Cruises


Samarbetet mellan de bägge företagen inleds med att Transcom tar hand om delar av Birka Cruises kundservice/bokningar. Bägge företagen har för avsikt att utveckla samarbetet ytterligare inom fler kundserviceområden.
 
"I Transcom har vi hittat en partner som vi kan växa med och vi uppnår en mycket högre grad av flexibilitet. Transcoms tekniska expertis och kompetens inom kundservice-utbildning är också två starka skäl till vårt val av partner", säger Michael Larkner VD för Birka Line Svenska AB.
 
"Vi är stolta över att Birka Cruises har valt Transcom som partner för att sköta och utveckla sin kundservice. Transcom WorldWides styrka är att vi kan erbjuda ett brett utbud av högkvalitativa callcenter-tjänster på lokal såväl som nationell och paneuropeisk bas", säger Vigo Carlund, VD för Industriförvaltnings AB Kinnevik och Transcom WorldWide S.A.
 
Transcom WorldWide finns i Luxemburg, Sverige, Frankrike, Danmark, Tyskland, Finland, Italien, Schweiz, Norge, Nederländerna, Spanien, Österrike, Marocko och Estland. Transcom expanderar kraftigt i Europa. Med sina 24 callcenter, som alla är under expansion, sysselsätter man omkring 6000 anställda.
 
Transcom WorldWide, med huvudkontor i Luxemburg, är ett dotterbolag till Industriförvaltnings AB Kinnevik. Företaget hanterar kundservicen för konsumentintensiva företag inom en rad olika branscher som e-handel, telekommunikation, resor, försäljning, finans och energi. Transcom erbjuder ett brett sortiment av traditionella och nyutvecklade tjänster inom relationsmarknadsföring såsom inkommande och utgående telefoni, behandling av telefax och e-mail, IVR (Interactive Voice Response) och Internet tjänster. Produktprogrammen skräddarsys och varierar från enkla applikationer till komplexa program som erbjuds på både nationell och internationell basis på hela 37 olika språk.
 
Stockholm, 28 mars 2001
 
INDUSTRIFÖRVALTNINGS AB KINNEVIK
 
För ytterligare information:
Vigo Carlund, VD, tel 08-562 000 00

Attachments

Pressmeddelande (PDF)