Nokialta uusi digitaalivastaanotin Suomen markkinoille


Nokia Mediamaster 9828 T on Nokian ensimmäinen Suomen markkinoille tarkoitettu digitaalivastaanotin, jolla voidaan vastaanottaa maanpäällisen verkon digitaalilähetyksiä. Laite tulee saataville jouluna 2001.
Nokia Mediamaster 9828 T on helppokäyttöinen digitaalivastaanotin. Sen avulla suomalaiset kuluttajat pääsevät nauttimaan maanpäällisen verkon uusista digitaalisista TV- ja radiokanavista sekä erinomaisesta kuvan ja äänen laadusta. Nokia Mediamaster 9828 T voidaan yhdistää kaikkiin televisiomalleihin ja se on suunniteltu tarjoamaan DVB-T -standardiin (Digital Video Broadcast Terrestrial) perustuvat digitaalisen television peruspalvelut.

"Nokia on jo pitkään tarjonnut kuluttajien erilaisiin tarpeisiin sopivia digitaalivastaanottimia useissa Euroopan maissa. Nokia Mediamaster 9828 T on hyvä esimerkki siitä, että tuotteemme on suunniteltu monipuolisiksi ja helppokäyttöisiksi", kertoo Nokia Home Communications -yksikön johtaja Rauli Ahola. "Nokia Mediamaster 9828 T on hinnaltaan kilpailukykyinen tuote, jonka avulla suomalaiset kuluttajat voivat helposti siirtyä käyttämään maanpäällisen digitaalisen television palveluita."

Nokia Mediamaster 9828 T:n ominaisuuksiin lukeutuvat mm. mahdollisuus katsoa laajakuvaelokuvia ja valita tekstityskieli. Opastavat kuvaruutuvalikot, kanavien automaattinen etsintä ja selkeä kaukosäädin helpottavat laitteen käyttöä entisestään.

Lisätietoja antaa:

Jyrki Rosenberg, Nokia Ventures Organization
puh. 07180 62865
jyrki.rosenberg@nokia.com

www.nokia.fi