Kunnskapsrik? Vinn en million på sms!


De som går glipp av hovedpremien, kan glede seg over mange andre premier som spenner fra mobiltelefoner til dataspill og klær. Spillet, som leveres av Motorola, er allerede lansert i flere land, deriblant England, Irland, Tsjekkia og Finland. Interessen har vært meget stor overalt.

"Vi har lenge tilbudt ulike spill for mobiltelefoner, men det er første gang vi har en ferdighetskonkurranse med store premier. Djuice har som ambisjon å alltid tilby de beste mobilkonseptene, og "Vil du bli millionær" er blant de mest underholdende spillene vi noensinne har hatt," sier Dag Kittlaus, direktør i djuice.no.

Spill hele høsten
Mobilversjonen av "Vil du bli millionær" lanseres neste uke og avsluttes den 30. desember. Hvert påbegynte spill koster 25 kroner, i tillegg til en krone per svar man sender. I hvert spill skal deltagerne forsøke å besvare totalt 15 spørsmål på SMS. Som i TV-showet, får deltagerne fire svaralternativer å velge mellom. Spilleren har to minutter på seg til å besvare et spørsmål eller å benytte et hjelpemiddel. Det finnes tre hjelpemidler; øket svartid, spør publikum og fjerning av to gale svaralternativer, men disse kan bare brukes en gang i løpet av ett spill.

En Hall of Fame vil presenteres på djuice.no. Her kan man selv gå inn for å se hvor raskt andre har svart før man forsøker å slå den gjeldende rekorden. De fem hundre beste deltagerne før den 30. desember går videre til en finale. Bestemann i denne finalen vinner millionen.

Djuice har inngått en avtale med Motorola om eksklusive norske rettigheter til mobilutgaven av "Vil du bli millionær", i tråd med Motorolas ønske om å tilby innhold sammen med etablerte merkenavn som er kjent blant publikum.