Til redaksjonene: Sigurd Sandvin ny informasjonssjef i Telenor Mobil


Sandvin har jobbet i Telenor siden 1. september i fjor, og har det siste året vært informasjonssjef i Telenor Mobile med hovedfokus på den internasjonale mobilvirksomheten. Han har bakgrunn som journalist, politisk rådgiver for daværende kulturminister Åse Kleveland, rådgiver i Burson-Marsteller og informasjonsdirektør i Jernbaneverket.

Kommunikasjonsavdelingen i Telenor Mobile er organisert i en matrisestruktur. Sigurd Sandvin vil rapportere til Ingvild Myhre, adm. direktør i Telenor Mobil og Dag Vangsnes, kommunikasjonsdirektør i Telenor Mobile.


Telenor Mobile
Telenor Mobile er Telenors forretningsområde innen mobilvirksomhet og tilbyr mobile tale- data-, internett, e-handels- og øvrige innholdstjenester. Telenor Mobile er en internasjonal avansert mobiloperatør med en ledende posisjon i det norske markedet og eierskap i 14 mobiloperasjoner i Norden, det øvrige Europa og Sørøst-Asia. Ved utgangen av 3. kvartal 2001 hadde Telenor Mobile et samlet abonnementstall på om lag 6,6 millioner - 2,3 millioner i Norge og 4,3 millioner i utlandet - beregnet i forhold til eierandelen i hvert enkelt selskap.

Telenor Mobil
Telenor Mobil er et selskap i forretningsområdet Telenor Mobile og er Norges største mobiloperatør. Telenor Mobil har om lag 2,3 millioner mobilkunder i Norge (pr. 3. kvartal 2001), og hadde i år 2000 en omsetning på 9,1 milliarder kroner. Telenor Mobil har vel 1400 medarbeidere fordelt på 20 steder rundt i landet. Selskapet har som mål å være ledende på utvikling av nye mobile kommunikasjonstjenester, og satser sterkt på mobilt Internett bl.a. gjennom portalen djuice.no.