Nokia esittelee ISDN-yhteydellä varustetun TETRA-verkon käyttöpaikan


Nokia esittelee uuden ISDN-yhteydellä toimivan käyttöpaikan (EDST), joka on osa Nokian TETRA (Terrestrial Trunked Radio) -ratkaisua, Nizzassa 11. joulukuuta järjestetyssä TETRA World Congressissa.

Nokian EDST sopii etä-, tilapäiseen tai tukikäyttöön tarkoitettuihin käyttöpaikkoihin. Sitä voidaan käyttää ISDN-linjoilla varustetuissa paikoissa ilman johtojen tai tiedonsiirtolaitteiden lisäasennuksia. Yhteydenotto on kustannustehokasta, koska se tapahtuu numerovalinnalla ja linjaa käytetään vain kun EDST:tä tarvitaan

Nokian EDST on siirrettävä ja se sopii erinomaisesti väliaikaiseen käyttöön pitkäaikaisissa hätätilanteissa, suurissa urheilutapahtumissa, näyttelyissä, festivaaleissa ja ulkoilmatapahtumissa. EDST voidaan siirtää mihin tahansa, missä on ISDN-linja. Sitä voidaan myös käyttää varalaitteistona, jos varsinainen käyttöpaikka joudutaan siirtämään muualle.

Nokian EDST tarjoaa täyden valikoiman palveluja, ominaisuuksia ja suorituskykyä. Siinä on monipuolisia yksilö-, ryhmä- ja dataviestintäpalveluja sekä se mahdollistaa puheen seurannan 10 ryhmälle samanaikaisesti. Se sopii ryhmänhallintaan, dynaamiseen uudelleenryhmittelyyn ja tilaajahallintaan.

Nokia EDST:n asennus ja on helppoa. Se toimitetaan valmiissa asennuspakkauksissa, josta löytyvät kaikki käyttöönottoon tarvittavat varusteet.

TETRA-verkko on turvallisuusviranomaisten ammattikäyttöön tarkoitettu digitaalinen radioverkko, joka tarjoaa viranomaisten viestiliikenteessään tarvitsemat erityisominaisuudet, mm. huippuluokan turvallisuuden, nopeat ryhmäpuhelut, puheluiden priorisoinnin, hätäpuhelut sekä viesti- ja pakettidatapalvelut.

Nokia on yksi maailman johtavista TETRA-verkkojen ja -päätelaitteiden toimittajista.

Nokia on johtava langattoman tulevaisuuden rakentaja. Kokemus ja innovatiivisuus sekä käyttäjä-ystävälliset tuotteet ja turvalliset ratkaisut ovat tehneet yhtiöstä maailman suurimman matka-puhelinvalmistajan ja yhden johtavista matkapuhelin-, laajakaista- ja IP-verkkojen toimittajista. Nokian tavoitteena on parantaa yritysten tehokkuutta ja rikastuttaa ihmisten jokapäiväistä elämää yhdistämällä langattomuuden edut Internetiin. Nokialla on laaja omistajapohja, ja sen osake on listattu kuudessa pörssissä.

Lisätietoja antaa:

Viestintäosasto
Nokia Networks
Puh. 07180 38195
sähköposti: nokia.networks@nokia.com

www.nokia.com